Monday, February 22, 2010

sakit kepala

Hari ni aku sakit kepala... sengal sungguh rasanya sejak kelmarin...
Aku ingat tak cukup tidur.. almaklumlah sibuk main mercun dan cakar tiger dengan abe gapo... muaaahahaha... tengok jiran aku buat open house ada tarian naga daaa......

Awat depa ni tahun tiger kaa... tahun tikus kaa.... tahun semut kaaa... semua pakai tarian naga jugak?

Oleh sebab aku bukan orang cina.... makanya aku pun tatau... idakle aku bertanya jugak..... bodoh sombong lah katakan...

Berbalik kepada cerita aku sakit kepala..... rasa nak pecah... sebelah mata rasa pedih sangat dan sakit akan hilang kalau aku dapat lelap dalam 5 minit....
emmm dok fikir...fikir... kenapa yaaa.............

faktor umur? apesal orang lain sebaya aku nampak sihat je....

faktor kurang kalsium ka? rasanya banyak dah minum susu....

barah otak? ayokkk..... aku belum puas pakai golang dabel line aku..... belum buat wasiat turunkan kat syasya......
kang tak sempat wasiat laki aku dah pi gadai....
Gadai sebab sedih mengenangkan aku takpe... ni gadai sebab nak beli i-phone baru...huhu....


Rupa-rupanya gigi aku berlubang daaa.... kussss semangat.... panjang lagi umur aku rupanya....

Dan kusss semangat jugak gambo sebelah ni bukan gigi aku daaa.... melampau!
Kawasan rumah aku ni ada 2 je dentist.... dentist apek tu aku tak suka pergi.. tak mesra alam sungguh....

Adaa.. ka dia tanya "bila lagi mau buat appointment.." untuk cek gigi anak aku...
Aku jawab penuh sopan... "nanti saya call dulu..."
Boleh dia jawab balik ....."SUKATI!"

kurang hasam betui doktor nih!!... idakle aku nak tabur duit kattempat dia lagi...

Sorang lagi dentist ni doktor pompuan.... anak sulung dia sebaya ajik so kira doktor tu sah muda dari aku... huhu.... tua dah aku rupanya...
Tiap kali aku pi sana aku tersedar aku dah tua... menchik betul!

Klinik dia manjang fully book.... dan appointment paling cepat aku dapat adalah esok pagi.... jadinya aku sambung cerita esok lah ek.... nak pi titon... mata aku rasa nak tersembul keluar dah ni..

3 comments:

Diamond_Heart said...

tuuu la..ko kuat sangat main mercun...dah sakit pala sakit gigi...

ahkakbatik said...

betui sangatlah stetmen tak boleh blah ko tuh!

| Wedding | Needle | Thread | Art and Craft | said...

hai... aku da baik sakit gigi ada org ganti plak... sehati sejawa la kita..

tapi aku x mampu pi dentist...
selain dari takot... fulus x dok... huhuhu