Wednesday, May 2, 2012

allu...kaktek idup lagi....

Assalamulaalaikum.....
hehe... kaktek ado... idup lagi....

sebulan tak jenguk blog langsung, seriyus pecah rekod.
Bila jenguk, blogger dah tukar format...
wah! tukar format setelah reformasi Bersih ka?
menjejau lah sekejap cari benda nak klik.

Dan kaktek terpaksa activate word verification di bahagian comment kerana tiap hari ada comment spam masuk inbox.
Dulu sakan kutuk word verification blog orang lain yang menyusahkan orang kannn.... ngeh.


Ni back dated aktiviti awal bulan April lepas.
Kemping dengan warga Indonesia...



Setinggarden....







Ibu-ibu Malesia dan Indonesiaaaa....... bersiap sedia nak pi jungle tracking..







Sudah masuk utannn....






Saya capek bapakkk......






Tampar jangan tak tampar...






Aktiviti bapak budak.. budak-budak semua ada.... ibu budak bikin apa ya?






Bolehke dibetulkan lagi tu Limah? barang antik jangan buang..... ngeh. aktiviti mak budak...






Hari ke 3.... tak koserlah kaktek nak tepek semua aktiviti... kang sangkut pulak pc nak upload semua gambar.
Balik time.... orang2 tua dah penat... balik nak basuh membasuh lagi..




11 comments:

cahya indah said...

seronoknya..nak join jungle trekking kat sana jugak. mesti best, tak panas..

somuffins said...

AB
Janganlah timbul lagi pada 1 June pulak ya?? *sambil jeling manja*

Anonymous said...

Deme pemalu orangnya ya, nyorok belakang cik mat..

Habis kena tunggu entry bulan July pulak ke

Ahkak

mencikkk 2 words verification nih

harnidahussin said...

amboi kak tek..
kat mesia tak mau pulak camping2 jungle tracking ni...
kat obersi bukan main dah berapa kali camping jungle tracking..

blog ni dah jadi blog bulanan ehh? ;)

mama maman aka yana said...

susah la ada verification nih.. ai malas nak taip byk kali... hhehehe

ahkakbatik said...

CI... tu tak dinafikan... keluar masuk utan ketiak masih harum... heh heh...



CS.. heh... ni baru 4 mei saya jenguk balas komen nih....



AHkak, saya pun menci tapi sebab saya admin, saya tak yah taip word verification tu... tukang komen je kena hahahaa..



Nida... ok kan blog bulanan... muka korang jugak yg masuk sini...


yana.. hehe sori ler yana... pi marah blogger... marah blogger... jgn marah kaktek.

~jeet~ said...

alhamdulillah...kak tek berkarya lagi...kalo tak suram la dunia saya...hehehehe...

dieya said...

kaktekkkkk
daku merindumuuuu
ting tong!

Anonymous said...

kak tek..Malaysia dah 31st May 2012. Harap-harap mu panjang tangan menulis lagi.

Ahkak

mama maman aka yana said...

kak tek yg cumil.. sudah msk jun dan bakal mengakhiri jun dah nih.. mana janji2 mu nih... huhuhu

ahkakbatik said...

hadoiiiii... kome-kome nih!!
yola--yola.. jun lom abes.. ado 9 hari lagi!!