Saturday, December 4, 2010

entry khas untuk 2 dara dan 1 mak dara pingitan

Menjawab persoklan-persoklan 2 dara pingitan Jeet dan Dieya dan sorang mak dara terpingit Maya, kaktek khaskan entri kali ini FREE tanpa bayaran lelangsung-langsung (saja bold nak perli.... korang utang pos kicap kat kaktek ekk...).

Entry khas buat depa bertiga yang teringin nak tengok mat bangla aka mexicana kutip daun luruh...

Sini tara main kutip-kutip haaa.... moden sikit..





Ada tukang sembur angin supaya daun berkumpul satu tempat dan lori datang sedut.




Deyyyy ... itu baju merah bukan mexican ek... tu laki aku!

13 comments:

dieya said...

uih.. abe gapo jadik mandur kutip daun?

kak tek, takde ke gambo chico mexicano yg hensem2 mcm eddie cibrian? meh tayang sikit!

ahkakbatik said...

uh aku tauler ko terer cakap spanish... eddie cili cabai mana lah kaktek nak carik kt sini...

ko cari pakwe melayu je boleh tak? takyah nyusahkan kaktek..

al-lavendari said...

kalau alat tu guna buat sedut lemak .. sure cepat kurus !

Maya Marisa said...

kak tek ada check IC dorang tak??? hehhee mana tau, half bangla-half mexicana....

Anonymous said...

Ooooooooo leh main rikues rikues eh kat blog ni...kalo cenggitu ai nak rikues

1. enbeg coach kaler silver 1
2. enbeg LV monogram kaler kelabu taik anjen 1
3. kasut jimmy choo sepasang, kaler gold, saiz 5 ikut standed US
4. humvee kaler itam sebijik

sumer tu kirim kat alamat umah ai kat beverjalil hills okeh!

timo kacih, jasamu dikenang...

p/s: nanti ai anto satu kontena kicap ya!

yang mengharap,
berlian gorjes
*maleh nak login sebab internet slo nak mampoih*

~jeet~ said...

ooo..kire advance leh majlis bandaran dorang, sy penah nampak kat mesia yang mesin blow daun, clear jalan, tapi tgk tepi....bersepah ngan daun kering...

pn. lina said...

salam....

nk tanye ni... taim musim lughuh ni sejuk x...???
(blm bekesempatan lg meghase suasane musim lughuh nih....he!)

ahkakbatik said...

pokcik lavendari... lomak sapo nak sodut pakai menda alah tu??!!!


Maya.. nanti kaktek gitau depa Maya dok kem salam tak abeh-abeh...


cik anon maleh login...
sadenli ai dong andesteng wat yu toking roundebout.


jeet.. ni amarika meh... advance ler.... hang hengat kaktek kt lombok kaa...



lina... musim luruh sojuk macam kt frser hill walopung aku lom meghase pi fraser hill pong...
la ni suhu dah negetip tp takdok ujan, takdoklah snow... maleh aku tepek gambo takdek snow kang manjang korang kata tu gambo kt lombok...

PatinPasta said...

Kak Tek,
Lorr.. tak aci le guna natang tuh untuk sedut. Tak asli dan tak ikhlas tuh!

BaNaNaS! said...

Oooo ada sesi jawapan khas eik kat sini? ... bulehkah kak tek menyiasat kos sedut lemak kat ahmerika baper duit? ai het lemaks2 ai nih but ai love masak lomak...

~jeet~ said...

kak tek...tolong la hapdet blog..sya tag kak tek nih...

somuffins said...

AB (not CS)
Betul kata Patin&Pasta aka Aida. Tak asli, tak iklas dan tak chi guna alat tu. Orang Msia guna penyapu berbagai jenis.. sambil nyapu sambil berwirid, auwww...

ahkakbatik said...

adalah dimaklumkah bahawa den tatau kos sedut lemak di sni kerana depa gelak sakan tiap kali den tanya... .. (sila muntah ..)

dan adalah dimaklumkan aci menachi den masak lomak pun berwirid tawww.....
cayalah.... tak caya pun boleh...