Monday, December 13, 2010

looking great smile 2010 contest by zainatun adilah

Sempena membalas tag di Jeet minggu lepas.... kaktek gagahkan juga menepis kemalasan tahap dewa yang bermaharajalela di hati yang sudah menular ke paru-paru dan buah pinggang dua-dua belah.




Kontes senyum..... senyum ka.. sengeh ka.. merenyeh ka.... gimana ya mau define?
Kontes ni untuk gambar orang senyum je ke? kucing tak mau?

Oleh kerana rules contest yang sangat longgar..... senym, sengeh, merenyeh yang selalu ada dalam rumah kaktek mai dari.....





CIK MATTTTTT.......!!!!!!!
















Oleh sebab cik Mat dah ditangkap gambar, mengendeng lah sorang lagi sambil merenyeh mahu gambarnya ditangkap juga.....












Ado lagi sorang terhegeh-hegeh nak berposing jugak....

heh heh....

TADAAAAA.........










Kaktek nak eksyen winter boot baru beli kelmarin nih...
Jangan jeles... kat mesia GRO je yg pakai...


Nak kena tag ke?

Oleh sebab ni kontes kan... kaktek nk menang sorang, malas nak tag sesapa... huhu...

8 comments:

~jeet~ said...

aaa..tidakkkk, at least kak tek dah menang satu mende, bikin saya jeles, sy jaki skit tgk orang pakai boot ni,

nak order satu boleh? kat mesia susah no nak cari size saya, almaklum..kaki saya offspec dari general population ;p

BaNaNaS! said...

Buwarrhahahah baru jer nk kutuk kasut but ala2 GRO kat mesia...

err err jelesnya nengok kasut syasya lawaaaaa..ai loike..

PatinPasta said...

Kak Tek,
Walopon org tuh sengih siap pakai boot baru dgn vouge terkini, sengihan Cik Mat totap menjadi pujaan daku :D
* kalo pos ke Jeet, jgn lupa saya naaa! :D

Maya Marisa said...

Kak Tek,
tak aciiii....kak tek tiru maya punya contest entry...uwaaaa

*kalu jeet & aida dpt boot, maya pun nak jugak!!! sebagai tanda penghargaan, kicap manis & manis cap kipas udang se-carton maya pos kan wokeh?

ahkakbatik said...

haa!! ni yg aku malas melaram depan korang!!! semua nak tiru!! taulah aku memang vogeh..

Maya.. manader kaktek tiru... entry hang takdok boot..huhu...

razzlina said...

Huh boot tak lawo tak lawo!!!! kalo kak tek pakai mini leather skirt baru la ngam ngam soi maaaa.......soi lek pun terpegun wa cakap luuuuu!!!!!


ataupong.................solusyen yg lebih jjiniyes....


kalo kak tek kirim boots tuh kat ai laaggiiii la ngam....leh la ai melaram pakai boots tuh poyi pokan, naik basikal
tongah hari tongah panehhh

(nyanyi cam lagu apo nak di kato)


sekian, makacheh...

aku bukan budak minang...

somuffins said...

AB
Slim rivernya you??? jelesss aaah..

ahkakbatik said...

bukan budak minang, salu maleh log in... oleh sebab aku tau ko jaki ngan kasut aku... aku kasik chan ko tengok jela...


Cik Som... lenkali nk tangkap gambo pastikan duduk atas kusi merah tu.. melendut ke bawah nampak le atasnya sikit je..macam selim..hehehe...