Monday, December 27, 2010

ujan batu di negara sendiri...

Dah 2 minggu anak-anak kaktek (lebih-lebih mak bapak depa ler..) dok tunggu bilalah ujan putih ni nak turun... suhu negetip dah lama....


Ni snow malu-malu kucen turun kelmarin.... pun jakun 2 beradik ni berlari keluar nak main...






Kata forecast, semalam 24hb charlotte bakal dapat white christmas.... forecast kata snow start pagi... doklah tunggu..... delay ke tengahari..... delay ke petang ... delay lagi lepas maghrib....
huh! lepas maghrib dah gelap lah...

Apalagi...check internet snow terdekat ada di perjalanan ke utara sikit dalam 40 minit...




TADAAA.........



kaki supermodel manalah ni gamaknya ek...


Dan kaki-kaki yg lain....




Ni di park di Lincolnton... bandar apa ntah aku tak pernah dengar... nampak snow dlm perjalanan terus cari park terdekat..





Hari ni 25hb.... charlotte diseliputi salji yg turun dari malam tadi...





Cik Mat buat ABC...



Oleh sebab penskodeng aku kebanyakkannya fren fesbuk.... korang skodeng kat sana jelah ek...

8 comments:

somuffins said...

Alaaa AB
Caner kalau penskodeng you bukan fren fb??

~jeet~ said...

oloh oloh oloh...comelnya syasya ngan snow angle nye, cik mat ngan ABC nye..best giler...

saya berangan je lebih, suhu bwh 20 degC kat opis ni pon dah komplen, inikan negetip, berhibernasi kat katil je la jawabye..hehehe...

PatinPasta said...

Kak Tek,
Feeeeeeewit! Tuh baru tengok kaki slim dengan high boot, belum ditunjuk kan muka model dengan jelingan nya. :D

Cik Mat jual tak ABC? Nak beli 1/2 mangkuk. :D

ahkakbatik said...

cikSom.. kalau ciksom skodeng fb maka hilanglah misteri hidung tak mancung saya.... tak best lah dah kannnn....kannnn.....


jeet.. mesia kalau sejuk tak best sebab masih takde org pakai boot tinggi... hang sorang tetiba pakai idak le pelik org tengok.


Aida, sila beli.... modal takde.. free dr langit... cuma jual mahal sikit sebab yg sediakannya model boot tinggi...heh...

BaNaNaS! said...

aritu kat hk disneyland pong ada snow..tp depa buat dari buih2, pastu blow kat udara...masuk mata ...pedih bijik mata tawww...tapi tak sepedih hatiku nengok yew alls men snow betui2 tawwww...

jelesssssnyyeerrrrr!!!!!!

Anonymous said...

huh main seno tak besh , main ujan lagi besh!


nota:
(dibaca dengan intonasi dan idung kembang kempish,bengkak pankreas ai menahan kedengkian nengok kaktek main seno)

yang benar,
penduduk baru di ostolia barat, maleh nak login sebab nyampah nengok gambau seno...aihet snow!

Maya Marisa said...

Kak Tek,
cantek nyer boot anak dara kak tek. nak pinjam bole?
err laku ker abc cik mat tue?

pn.lina said...

kaktek... kat fesbuk da skodeng daa... sj masuk sini kot2 ade la supemodel yg dok beposing x hengat kat seno sambil baring.... tp TADAAA.....

frustasi......