Sunday, April 4, 2010

ku katakan bye bye

kini kau katakan hai hai
kukatakan bye bye....

Lagu ezlyn je yang terlintas dalam kotak fikiran aku sekarang since aku dah insaf banyak nyanyi lagu nasyid je....heh..apesal korang gelak? tak baik taww...
aku betul-betul insap ni...lepas dengar pemergian arwah din beramboi yang umur pun sipi-sipi je dengan umur....errr... abang kakak aku...heh.... (tak serik nak mengaku muda lagi tuh...kata dah insap!)

InsyaAllah aku confirm meninggalkan tanahair pada 24 hb Mei 2010 jam 3.15 petang dengan lokasi terakhir di.... klia laaa.... bukan pelabuhan kelang...bukan pelabuhan batam... bukan mana-mana ceruk persisiran pantai johor atau melaka...

Reason being abe gapo pilih tarikh tu sebab itulah tarikh yang difikirkan reasonable untuk dia menghabiskan projek di Little Rock sebelum bertukar lokasi ke Tulsa, Oklahoma disamping mencari penginapan dan kenderaan.

Aku... tak kisah berapa haribulan asalkan jadi pergi..... mana den nak letak muka ni ha kalau tak jadi...haha... mau aku tutup blog, tutup akaun facebook, tutup ym, off tepon kang....

Anak-anak aku menghitung hari sebab masing-masing tak mau ambik exam 1st semester sekolah mei nanti dengan alasan nanti tak sempat dapat result dah berhenti sekolah...
ek eleh.... auta anak-anak bapak ingat maknya ni tak pernah pi sekolah ke haper??!!

Oleh sebab lambat lagi... aku belum sediakan ucapan terakhir untuk korang...haha poyo... maaaacam menang award!

12 comments:

kjune said...

kena tengok peta lah dulu..
mcm dah ternampak2 lak batek kat muka pintu rmh kj... :D

ahkakbatik said...

errr... kak june... kalau bayangan yg kakjune nampak tu ala-ala vogeh macam angelina jolie atau scarlet johannsen.. memang betuila saya tu!

kjune said...

Hehehe.... iyo la tuh.. :)

sf said...

pejam celik pejam celik tak lama lagikk dah..debaran semakin terasa akan perpisahan..mcm le aku yg duduk berjiran hehe

ahkakbatik said...

entah ko ni!! kelang tu pun aku rasa macam kat oklahoma punya jauh..

kucing api said...

oho kaktek tgh menghitung hari nampaknya.... hehehe..

bon voyage.. semoga selamat pergi dan kembali ke sini insha Allah...

ahkakbatik said...

menghitung hari...detik demi detik....

tu ari idakle rasa nak pergi sangat.. dah boring lama sgt takdok laki nih!

patin said...

haaa tu la eksen kutuk org berkepit dgn laki.. akak sok klu blog jadik berhantu gak memang siap ar kena kutuk lik... bha ha ha ha...

patin said...

aik... mana komen tadi?

patin said...

oo baru nampak.. hehe..

anniecraft said...

ada laki ngan x der laki mcm sama jer aku rasa.. huh!

kucing api said...

aiyo.. m80 tgh hot air balloon ni...