Sunday, January 8, 2012

backdated winter break - hello bulan babai bumi...

Lyndon B.Johnson Space Center di Houston merupakan pusat latihan ke angkasa lepas,  pusat kajiselidik dan pusat kawalan angkasa lepas.  Ia juga merupakan pusat latihan kepada semua bakal angkasawan Amerika Syarikat dan sekutunya.

(berpeluh translate dari wiki)






space capsule...






astronout ni selain pi outer space, main puzzle je kejenya..






Hai syeikh muzafar..... ehek..





kalau kaktek guna toilet ni sah sembelit....
sempit.... tak boleh bernapas.





we all dah sentuh batu bulan okeh.






yok terbang-terbang..






laparrrr......

12 comments:

Maya Marisa said...

homemade pizza kah itew????

~jeet~ said...

waaahh..seronoknya pi NASA ...home made ker..hehehe...

cahya indah said...

nak pizza one slice, auntie..pos sampai sini boleh? ;)

ahkakbatik said...

Maya, Jeet... haishhh.. lempeng pisang pun buat tak lepas... kalau ngaku homemade kang korang berebut nk dtg rumah.



CI.. mak oi... beg plastik ko nak... pinggan plastik piza pun ko nak!!!!>>>

cahya indah said...

beg plastik? hehe. mesti best sangat kan pegi space center tu, auntie.

harnidahussin said...

naper la baru perasan kak tek dah bukak kedai balik...ingat dah lupa password dah...

PatinPasta said...

erk.. baru jek dok sebut pasal pizza, dah jumpa kat sini :D

Patut la lama hibernasi, dah lepas ke bulan rupanye!

Psst.. makin cun la gambo! (puji dengan harapan dapat henbeg sebijik)

ahkakbatik said...

CI... bebudak macam cahya cakap bestlah... bukan ada juai henbeg kt situ!... *hentak kaki*



Nida... kedai kaktek juai retail baru... masih warm up..
password sama ngan password maybank2u, semua ATM, password fb, twitter, yahoo mail... kalau semua akaun tu tetiba tak aktif, maknanya dah ...*kiok*..

ahkakbatik said...

Aida... hang puji lah sampai ke bulan pun..., plg2 kaktek hadiahkan KOLE je memandangkan tu je yg kau kenal pun... buleh?

dieya said...

pasnih buleh laa kaktek naik space ship enterprise balik mesia yer..
tapi toilet tu kena renovate laa.. bikin yg cangkung punya khas utk kaktek

Arena said...

Houston we gotta problem. Masuk tempat kapal angkasa sebab insaf shopping ke kak hehehe.

ahkakbatik said...

yelah Arena.. lepas soping, kesian kt anak2 melangok tak dapat apa.... ni tebus rasa bersalah le ni..hahahaa.. pandai je ko ek.