Thursday, November 11, 2010

STOP!

Banyak kali kaktek try nak dapatkan gambar traffic stop masa bas sekolah turunkan pelajar...

Ni masa nak u-turn tapi takleh gerak sebab kereta semua stop walaupun kereta berhenti di tengah junction... walaupun lampu hijau bertukar kuning..... bertukar merah...... bertukar ke hijau balik... kuning balik..... merah lagi..... selagi bas sekolah tak abis turunkan penumpang... tunggulah situ...... verylah the obedient nya pemandu amarika ni.....
Yang ni kaktek salute habis...





Bus sekolah di line kanan, kereta hitam di line sebelahnya tetap kena berhenti juga seolah-olah ada lampu merah di depan.




Yang ni kaktek dah u-turn.. bas tu berhenti kat bas stop depan pulak... sangkut lagi.....
makanya bila bas tu bergerak, copat-copatlah motong kalau takmo kena stop lagi....




Cekian entri malas...

6 comments:

dieya said...

ni je??? nak lagi!!!!!

razzlina said...
This comment has been removed by the author.
razzlina said...

halamak aku terdelete komen sendirik!

sumpah tak ada unsur2 carutan lam komen kat ateh tu...kutokan skit2 tu ada la....ini lah jadinya bila aku multitasking nenen sambil tenet heh heh...

kehkeh

Aida Rezuan said...

Kak Tek,
Laaa... sekian lama Kak Tek menghilang dan menyepikan diri, rupanye dok berkampung kat bawah traffic light sebab nak ngamik gambo ke? Haishhh! *geleng2 kepala*

Maya Marisa said...

not convincing la kak tek...evidence tak cukup...buktinyer tak kukuh....
hehehe teruk betul maya nie kannnn

ahkakbatik said...

kutuk le apapun..... korang windu sama kaktek ekkk.... eeekkkk..... pos ler kicap!