Wednesday, March 28, 2012

1st asian in NBA

Walaupun mata kaktek idakle sepet sangat... bulat sikit macam aishwarya rai...ehek.
Rasa bangga bila mamat sepet ni keluar CNN...
harvard graduate in economic becomes 1st asian join National Basketball Association.

Jeremy Lin.





Alkisah Jeremy Lin apply scholar basketball tapi ditolak dengan alasan dia asian.
"Asian are good in math, not sport"

bangga lah juga orang ramai beranggapan begitu..

maka... tahun terkini tolak(-) tahun lahir kaktek bersamaan(=) sebaya scarlet johanssen......

5 comments:

somuffins said...

AB
Kita datang nih naik belon angin panas all the way dari Msia semata2 nak ucap happy belated besday to you. Dengar kabar you baru 33 thn eh?? Syabas..

Ada asian join NBA? OKlah, kita pun nak tumpang bangga jugak.

Anonymous said...

hik hik, Cik Som.

Ambooooooi!

Belated Happy Birthday Kak Tek.

Ahkak

~jeet~ said...

bila saya tolak campur darab semua-- sy approve umur kak tek memang sama ngan scarlet jo. ;)

ahkakbatik said...

CS awat mai naik belon tak gitau awal2? saya bukannya berat sgt nk tumpang naik!!!



tengkiu ahkak. hepi belated birthday jugak untuk besdey ahkak tahun lepas.




kaktek sayang jeet pandai kipas kaktek... muuuah!

harnidahussin said...

'asian are good in math...'
hahahaha..kita termasukla sama camtu kalau....