Wednesday, March 2, 2011

entry syok sendiri.... muntah siapa nak muntah...

Gambar dari Harian Metro semalam.....

Wanita 38 tahun dipenjara 3 tahun, denda RM4,000 kerana mendera anak tiri..



Kaktek : bah.... bah rasa perempuan ni umur berapa tahun?

Abe gapo : 40..

Kaktek : Hah?!!

Abe gapo : 38 ke 40...

Kaktek : Hah!!!!!....

Abe gapo : 38 ke patpulohhhhhh...... kenapa...

Kaktek : bah teka umur ibu....rupa ibu nampak tua macam ni ke?!!! (aku expect dia teka lebih lagi... sriyes nak gugur jantung ..)

Abe gapo : Ibu tak tanya ibu macam umur berapa... ibu macam 18 laaa....


Kata orang jangan percaya laki 100%.... simpan 30% untuk diri sendiri....
Tapi kenyataan di atas percaya cakap abe gapo 70% tu dah cukup memuaskan hati aku dah... hahahaaaa.......

12 comments:

~jeet~ said...

xpe kak tek, bukan selalu kan nak dapat pujian camtu..syok sendiri pon syok sendirila...;)

harnidahussin said...

waa....kembang gila dapat pujian camtu...sy pun belum tentu dapat perasan umur 18 tau..

dieya said...

laa nampak 18 dah ke? ingatkan kaktek sweet sebentin.. uhukkk
sila sapu air siling tuh lebih2 sikit yek.. baru bleh nampak sebaya ngan syasya

:cahya schatz: said...

kak tek mmg cooolll....

PatinPasta said...

Kak Tek,
Haish.. camno buleh 18 tahun? Bukan Kak Tek 17 tahun ke? Tak buleh jadik ni!

kaktek said...

jeet.. kalau tak puji pun kaktek paksa dia puji..tipu pun takpe...


harnida... tak kembang sebab tau itu sekadar sindiran.....huhu...


dieya, aida... hek... 17? nak perasan pun janganlah melampau..anak dah mpatblas... kira 18 tu reasonable lah..huahuahuaaa...


cahya... dah masuk 18 tawun ni memang sentiasa cool... temperature dh payah naik.... tanda org beriman...hahahaa...

somuffins said...

AB

So you baru selebret besday yg kedelapan belas eh? Tak buat garden party ke?

ahkakbatik said...

CS.... besdey kita next 2 weeks... sempat lagi pos kari lingam sekilo pakai pos mesia pakej airmail ek.... ekkk...
cayyyyang cik som!

somuffins said...

AB
Serious ka? Gimme your address. Kalau tak sedap, kenot send back to sender taw. Kena habiskan gak berniaga kari kat sana.

Maya Marisa said...

kak tek,
eh eh, sweet 18 ker? maya sweet 16 you...
seronok kan umur belasan tahun nie...

Anonymous said...

Ppn dlm gamba tu .. dia tak blh dah nak touch up lipstick, bedak etc etc, tak blh nak posing maut, tgn kena gari... tu le pasainye.. kalau tak, mgkin nampak macam 21.. huuuu...

Anonymous said...

uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!

(walopong ai lambat baca entry nih sebab terlalu siok berkepit ngan blackberry sampai lupes ada blog, tapi ai tetap muntah dengan anggun sekali)