Sunday, May 12, 2013

Happy Mother's Day from Syasya.


11 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Assalamualaikum Kak Tek,
Amacam.. anak2 dah hantar request tu..

Khairul Abdullah said...

Selamat Hari Ibu buat Kak Tek. Semoga sentiasa menjadi ibu yg mabeles :)

Haaaa..anak tak mo balik tu..acane?

~Mami Little Hero~ said...

Hah sudah ada nota kecik kat bawah tu acaner? Cer cite cer cite!

kj said...

Tinggal shasha dgn akak je la :-)

Syasya Amir said...

Sham, KA, Farah...
tu lah hasil didikan omputeh. tak suka kena cakap. Tapi anak2 je didikan omputeh, omaknya masih pure melayu style... tarik je telinga depa... ngehngehngeh.




kak june.... huwaaa.. anak daro saya seketui tu jeeekk....

ahkakbatik said...

Sham, KA, Farah...
tu lah hasil didikan omputeh. tak suka kena cakap. Tapi anak2 je didikan omputeh, omaknya masih pure melayu style... tarik je telinga depa... ngehngehngeh.




kak june.... huwaaa.. anak daro saya seketui tu jeeekk....

nora comel said...

acaner tu kakteh oiii..dah sronok dok sane kan. anyway : Selamat Hari Ibu : walaupun dah lewat sket ehehee.

Real Life in Malaysia said...

tarik telinge ... adoi terasa pulak sakit kat sini ...

at that age i would say the same thing ... but without mom tak samalah :)

Anil Wanina said...

hahaha.. nota kaki tu sangat buat diriku terharu... takmo balik mesia... huhuhu

Yong Is My Name said...

Dear Mama,

resend our request

'tak mau balik tau Mama, aunty yong pesan, kalau nak balik pergi padang pasir tak per'

ahkakbatik said...

ooo syasya dah dpt terima kenyataan yg we all akan balik. Ajik je masih dalam denial... dokla join try out tennis, band untuk semester depan... takper... sampai je mesia kaktek bawak pi makan mc Donald, keny rogers, teppanyaki, kedai mamak... lupolah depa dgn amarika kang... hahahaa...