Thursday, May 2, 2013

Your vote counts!

Terima kasih bagi yang like page kaktek.
Kira tolong promote ler tu bila ada kawan2 yang nampak nanti.
Jangan risau, ni one time business je. Habis sold out kang page pun tutup.
back to normal merapu.

balik nanti, target baru... ajar budak2 cakap melayu balik. 
Abang dah mintak tiusyen bahasa melayu...  perkataan berganda, peribahasa, kosa kata semua dah hancur.
Pakkal si Haris baru 5 tahun... ada setahun lagi sebelum masuk sekolah gomen.
Di Malaysia, budak darjah 1 kalau tak paham cikgu cakap melayu alamatnya depa anggap budak tu be**ap sebab kes terpencil budak muka melayu totok cakap omputih je.
Dengan anak-anak sekolah 2 sessi.... mak aih sibuknya,

Itu belum kes kayuh beskal hantar barang jualan sebab keta lom sampai.... hahahaa...
nanti kaktek tepek gambo.

Takleh bayangkan betapa rasa seronok sangat nak pulang tanahair.
Paling-paling belum dapat kerja boleh ajer bukak stall depan rumah buat burger grill ke.. pisang grill ke.... sambil-sambil menjual boleh merapu pasal life di amarika... hahahaa.. mampuih orang nak percaya. 

Buat minggu ni kaktek sibuk menunggu delivery pinggan mangkuk... you all pun sibuk nak balik kampong ngundi.

Jangan malas pi ngundi... walaupun satu undi sangat bermakna buat negara kita.
Walau party mana yang memerintah, moga menjadikan Malaysia negara yang lebih baik dari semalam.


4 comments:

Anil Wanina said...

saya dah like ke belum ek??? mmm.. undi adalah rahsia.. hahaha..

ahkakbatik said...

haa nnti kaktek tepek banyak kali gamba water dispenser tu kasik hang tak tido malam.

Anonymous said...

Hikhikhik..nk kna kaler Kuku plak...x pa,undi adalah secret .....
~Jolie~

Anonymous said...

nak habaq 1hb Jun 2013, sekolah kat Malaysia ni SATU SESSI SAHAJA. Surat dah kuor.

Ahkak
gallantry stodyc