Wednesday, October 6, 2010

dulu masa aku punya... sekarang orang lain punya...

Dulu masa aku duduk di situ...... inilah pemandangan taman cinonet itu....








Cantik bila aku dah tiada....






Percaya atau tidak, ini lah kerja tenant aku.....
Bayar sewa tak pernah lewat, spend lagi untuk cantikkan taman.....





Caaaayang sama yuuuu.......

(entry gitu-gitu disebabkan cuaca di bawah 12 C yang menyebabkan enzyme otak aku beku ...)

6 comments:

somuffins said...

AB
Untuk mencairkan yg beku, u kena minum air asam gelugur. U suh I poskan tapi tak kasi add. U nak baper kilo? :-)
Kicap dah ada stok lum?

Taman cenonet u does look vewy nice. Untung u dpt penyewa cam tu.

anikerap said...

sah.. sah... tenant tu rajin...

lariiikkkk...

ahkakbatik said...

5 kilo ok je cikSom.... alamat saya... ahkakbatik.blogspot.usa...heh...
tekak dah serasi dengan kicap ABC indon..belasah...

memang untung dpt tenant tu... ingat nak naikkan sewa tawun depan pun dah tak sampai ati..huhu...




anikerap!
tenant tu lakinya yg rajin... maka yg malas... laki akulah!

JaJa'Z said...

kak tik ni kiranya tetap dan berpencen la ek dok kat sana..??

BaNaNaS! said...

weih sapo tulung skodeng taman nih kat ngko?

ahkakbatik said...

mamat holland tu ler... bagi hint suruh aku dok amarika lama sikit dia nak enjoy dok lama sket kt umah aku....