Friday, October 1, 2010

mood makan angin...

Esok nak beraya ke rumah pak Obama sementara jarak cuma 7 jam perjalanan sebelum pindah entah kemana.

Akan pulang pada hari Ahad.





Jemput abang depan sekolah. Boleh pick-up dan drop off student di designated area saja. Tak boleh suruh budak cari kereta kat parking ka.. pick-up kat tepi jalan besar ka.... atas dasar keselamatan.





Abang polis ni ada setiap hari waktu habis sekolah.... SETIAP HARI!!!
Oleh sebab kebosanan, maka selain buat kerja polis... (dok diam-diam dalam kereta polis), dia juga merangkap penjaga lalu lintas...






Segerombolan bas sekolah setiap pagi dan petang. Yang peliknya school hour bas ni takde kat sini... time budak nak balik, dalam 20 buah bas mai entah dari ceruk mana ..

Yuran bas, takde..... tax payer dah bayar.





saja skodeng....

9 comments:

Aida Rezuan said...

Kak Tek,
Tuh dia rupa sebenor Kak Tek dan Abe Gabo! Dah ter exposed!
* seksi Kak Tek ye?
* jgn lupa mintak duit raya kat Obama!

ahkakbatik said...

haaaa... kaktek le tuh... cik mat yang tangkap gambo nih....
malam ni malam jemahat kaktek jauh lagi seksi dari tu taw....

BaNaNaS! said...

huh besonya breast!!! sah bukan kak tek... montot kak tek pong tak sebeso breast itew..hikhikhik

ahkakbatik said...

eleh.... aku nak implan le ni tunggu bonus farmville tawun depan... menchik arr kat ko!

Maya Marisa said...

Nie baru real hot mama...hahaha. Wah berkobarnye beraya. Sampai ke rumah Bapak Obama. Kirim salam kat dia tau...

dieya said...

selamat beraya. 7 jam perjalanan? mak ooi lamanya! len kali suruh pak obama anto air force one jemput k tek sekeluarga.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
bila ya negaa ku tercinta ini nak bagi bas free untuk budak sekolah

ahkakbatik said...

Maya.. kaktek je kenai pak obama.. dia tak kenai kaktek pong...


Dieya, tulah.. tunggu ko beli jet nanti jemput kaktek balik mesai ek..


brutalsolo,
waalaikumsalam. Boleh bila rakyatnya tak membantah bayar tax lebih sikit.

Anonymous said...

The Palestinian leader Mahmoud Abbas' recent drastic reorganization of the national security is one sign to this effect. Or, when we speak of American capitalism, do we mean jobs for our people, medical care for all of us, decent wages and decent retirements. As a whole the paper has some major drawbacks, there are no pictures, essentially no world news and the front page contained a spelling error. Thus, by putting the price, you get targeted customers who are very interested in what you are offering; in other words, you get hot leads. Even though they are made of metal, they are smaller in size, able to fit on counters or end displays.

Also visit my blog ... click here