Tuesday, October 19, 2010

khas buat Jeet peminat tegar Deris anak Pak Lan...

Haa.. Jeet... kaktek bagi nama melayu kat buah hati Jeet...




Ni gambar masa memula sampai US 5 bulan lepas flight landing di Little Rock , Arkansas sebelum drive 4.5 jam ke Tulsa, Oklahoma.
Bebudak ni sempat bergambar dengan si Deris tu .... tak tipu.....

Abe gapo sekarang di Little Rock buat berapa lama... tak tahu.... big boss mintak dia stay sampai ada pengganti..... bos customer di sini tengah usahakan keluar surat confirmation projek untuk panggil abe gapo balik NC.

Walaubagaimanapun, notis keluar apartment tetap ON.. just in case dia terus stuck di Arkansas.... anything can happen. Kalau tak jadi pindah, mintak kansel notis je... lagi senang ati depa nak keep tenant sebab saingan apartment di sini termatlah banyak nya.

11 comments:

~jeet~ said...

oh kak tek, tengkiu beri mac sebab dedikasi post ni kat saya ;) boleh tahan gak nama melayu dia tu..!!

kj said...

deris tu sape tek?
muka mcm donny osmond versi dulu2..

ahkakbatik said...

yu welkam jeet... jgn lupa pos kicap..


kj... ni kriss allen juara american idol last year...budak baru abes skola... bebudak skola je minat kt dia...

BaNaNaS! said...

comei la mamat nih.. tapi disebalik kecomeian dia ada kehampesh seorg lelaki..hahahaha

Anonymous said...

weh bananas kehampeshan di sebalik kecumilan mamat yg mana 1 nih. dlm gambo kat atas tu ada 3 lg mamat..hahahaha.......ko jgn wat org kompius lak....

eza

dieya said...

sikit2 muka si deris ada rupa si abang time tak pakai spek.

apa2 pun cik mat tetap macho!

razzlina said...

aihet deris anak pak alang ni...sebab dia la adam lembab aku kalah lam idola amereka!!!! huh nyampassss

Aida Rezuan said...

Kak Tek,
Gambo ramai gitu dah nampak macam si Deris jadi anak Kak Tek lak. Sonang la nak langsungkan dengan Jeet, kan? :D

* nak pindah lagik ka? mesti rakan taulan rindu masakan raya Kak Tek nanti :D

Maya Marisa said...

creative betul kak tek nie. cun betul nama melayu nyer...
err, kurang lebih ajer muka dia dgn anakX2 kak tek ...

ahkakbatik said...

bananas, eza, razz.... cuba korang baca seploh kali komen dieya, aida ngan maya tuh!!

meh aku ulang....

"kurang lebih ajer muka dia dgn anakX2 kak tek"..

haaa... korang tatau ke kaktek memang ada mix pan-asia selama nih?!!...

razzlina said...

huh! derih tu yang muko jowo!
(stetmen dengki takmo kalah)