Friday, October 29, 2010

Fall Treat Smithfiled Elementary

Kak tek takde idea nak bagi tajuk merapu hari ni....
Enjoy the pics kak tek ambik masa join Fall celebration kat sekolah tadi.... sesaja datang nak ambik gambar...





Party depa tak macam kt mesia.... ada mee goreng.. popia goreng.... karipap....
Untuk mengelakkan food poisoning, makanan buatan sendiri tidak dibenarkan bawa.... kena beli dari kedai yg siap dalam peket...
Makanya penuhlah dengan junk food je mak pak depa hantar...





Mariapiya pakai baju snow white.. budak ni berbangsa apa tak tau...






Alahendra dan Micheal...





Budak baju pink cair tu aku tau bangsa apa.... melayu-jawa...





Reading session.... ambik 10 minit gaklah nak suruh bebudak ni dok diam sebab cikgunya tak menjerit.... atau mungkin tak menjerit sebab aku ada kat situ ...





Siap ada yang baring-baring haaa..... bebudak 7 tahun.





Masa balik.... menjawab soklan Jeet kenapa kaktek kena letak nama kat dashboard keta...
Bebudak ni tak dibenarkan meluru ke kereta sesaja.... kena duduk diam-diam dan cikgu akan announce nama pelajar yg perlu ke depan untuk naik kereta....

Ibubapa hanya dibenarkan ambik anak kat pick-up area ni..... dan budak2 tak dibenarkan cari kereta sendiri kat parking.

Itulah alkisahnya kenapa kena letak nama kat dashboard ....

4 comments:

~jeet~ said...

ooo...camtu ke , penatla jadik cikgu kat sana ek,

p/s: kak tek sorang je ke yang amik gambo? mak pak lain takde ek? (typical asian kan kite, sume nak gambo..hehehe..)

Aida Rezuan said...

Kak Tek,
So kiranye kalo letak nama anak orang lain kat dashboard keta kita, buleh kidnap budak tuh secara sah di sisi undang2 la ye? Gitu? :D

Maya Marisa said...

kak tek,
i bukan nak komen at ur entry, tapi nak gelakkan comment si aida tu. creative betul thinking dia.
aida dear,
where la did you get such an idea? i cant stop laughing dah nie...

ahkakbatik said...

jeet... haaa... siyes cikgu sini banyak keje banding cikgu mesia.... siyes tak tipu...


aida.... ko ni takde otak kidnapper lah....
manader kipnapper nak buat keje depan orang ghamai yang oi..... dan mana ada budak nak masuk keta yg sah-sah dia tak kenai?...

meh kaktek gelakkan ko ngan si maya pulak...