Wednesday, June 15, 2011

understand men sexuality.. untuk bacaan 18thn keatas..

Dah siap 50% kerja-kerja packing barang..... 50% tu siap dalamasa 3 jam je...hehe... memang takde barang kan....
Washer dan dryer dah sedekah pada member maka buat masa ni suruh je budak-budak pakai baju yang sama 3 hari... ibu malas handwash....heh.

Selain packing, kaktek layan siri-siri akhir Nora Elena.... sob sob..sedih banget... masih sensitif rupanya jiwa remaja ku ni..


Kaktek juga diinvite ke group listing facebook "We do not want sexist nonsense from Global Ikhwan Sdn Bhd" dengan ahli seramai 800 semasa di invite, sudah meningkat ke lebih 5,000 ahli sekarang.





Mula-mula rajin gak ikuti forum tu tapi lama-lama perbincangan jadi pusing-pusing tang tu la juga....


Dan sambil packing barang yang takde barang tu, kaktek meluangkan masa memikirkan kenapa Dr Rohaya boleh come out dengan idea pelik lagi ajaib....
tak terfikir kah akan dihentam gila-gila nanti?

adakah ia memang gila?

adakah ia pelik?

adakah ia ajaib?

atau adakah ia gila, pelik lagi ajaib?

huh! genius sungguh otak kaktek mengeluarkan persoalan demi persoalan...hahahaaa...
letih ka korang baca entri kali?
nasib!

Dan kaktek came across article dari netdoctor dari Britain semasa mencari info mengenai contraceptive injection..
Sesuatu bagi wanita melayu adalah taboo untuk diperbincangkan.... jijik, takde benda lain nak fikir?!!!

Tapi ia adalah kenyataan...ciptaan Tuhan....

yang mana lelaki melayu (lelaki bangsa lain kaktek taktau) juga malu untuk membincangkan bersama isteri risau tidak lagi dihormati...

Pada yang ada cik abang.., tanyalah apa yang mereka lihat seharian di luar sana... apa yg mereka fikirkan.... ask them to be completely honest and you'll be surprise.


Ini membuka perspektif lain dalam pemahaman kaktek... moga manfaat pada yang lain juga.

Selain sexual problem, ada article untuk family planning dan lain-lain


Linknya.... Men's sexual response


dan Link ini... Understand men Sexuality







84 percent of women report they've done it simply to "keep the peace" at home. "I think the stereotype tends to be that women have sex for love and men have sex for pleasure.

Women claim they do not to understand men in sexual matters because sex to them is more than an act, it is also an emotion. To women we men are like animals when it comes to sex and this is not enough.


Dan banyak lagi article sebegini di google...

Dan the best blog rintihan naluri lelaki adalah di blog Pokcik Lee yang sangat sayangkan bini itu... (heh...)

Moonlight Rendezvous

Something worth to ponder....

15 comments:

PatinPasta said...

Kak Tek,
Since umor saya 17 tahun setengah, saya just nak kasitau kat sini yang saya tak baca ye. Sekian, terima kasih. Hehe!

razzlina said...

erk! I'm sweet seventeen hokkayyyyy...lom layak join diskusi kak tek n the mokcik gangs...ngeh ngeh ngeh tak bole blah punya stetmen....

ahkakbatik said...

cheh!... time ni sumer berangan remajo....
kaktek tulih sebab dah 18 tawon 1 hari setengah... idokler kertu sangat....

somuffins said...

AB
I bukan aje dah lepas zaman manis 17, I pun dah menoposlaju so lagilah tak layak *sambil menghela nafas panjang penuh kesyukuran*.

harnidahussin said...

hahaha...terus i dpt buat conclusion...
"communication and toleration" is the most important..
mana nak tau cik abe nak lagu mana kalau tak tanya yer dak?
nak soh imagine pelacur kelas pertama layan camner pun tak terjangkau dek akal...lainler tu side job kite ;p

dieya said...

pasal semorang malu2 nak baca.. meh sini bagi adik pura2 cukup umur ni baca.. ilmu weh!

ahkakbatik said...

CS... eh! bukanker CS baru masuk 21?oooo sudah kertu banget ek...ekeke...



Nida... talk heart to heart taw... sebelum tu sediakan air segelas penuh... kang pitam..



dieya.. hengat depa ni ngaku anak daro ado tak baca? choyyyy....... sonyap-sonyap kelik gak .... anak dara skolah la ni lagi takleh caya..

~jeet~ said...

blog pokcik lee je maksima sy baca, yg lain tu x sampai seru lagi...buku cito bnyk lagi berlambak beli x baca2...isk..isk...isk...

somuffins said...

AB
Kalau nak tengok anak2 membesar sampai diorang kawin beranak pinak, kita kenalah kertu, no choice unless ...

BaNaNaS! said...

cehhh ingatkan cite seks.. tak ghairah lansung!

Mira Marlena said...

Salam kak Tek,
Dah lama baca blog ni tapi malu nak comment..hihi.So consider this is my very first time here.
Interesting topic u got here.Which REALLY catches my attention..ehem ehem...haha...saya pun ada juga utarakan soalan ni dekat husband saya..direct to the point and he said that men thinks about sex almost every minute of the day...gulp!Dan researches cakap men do have sexual imagination every 10 minutes...another gulp!Hahah...but sex yang paling sihat adalah dalam 3-4 times a week.Its good for the heart too.Oops...dah macam sesi kaunseling gynae pulak dekat sini..eheheh...
Salam kenal dari saya!

ahkakbatik said...

jeet.... selalulah nyanyi lagu 'kuseru'.... aminnnn....


CS... CS tak pakai shortform kali ni...tapi sentence pulak tak habis...haishh...



pisang... standard lah tajuk kena umph baru kaunter cepat naik...heh..



Mira.... terima kasih sudi skodeng... err.. kaktek pun ada gak skdeng blog awek iraqis tu..hehe.... masuk senyap-senyap tak bagi salam pun...

Makin kaktek studi perkara ni... sampai ke tahap g-spot wanita yg cuma di terokai oleh 20% wanita didunia sedangkan semua wanita capable untuk jumpa spot tu..... once hit, full body orgasm dan wanita will have sexual imagination as equal as men.... gulp! gulp! gulp!!!!!!

makin studi makin complex anatomi kita ni...... la ni tengah poning.... senak perut... nak muntah pun ado...

Mira Marlena said...

Saya pun ada baca pasal orgasm G-Spot tu.It turns out that rarely (maybe dlm 20 % mcm kak Tek cakap)men could spot the G-Spot thing.Well ni nampak gaya nak kena study meds baru boleh 'teroka' haha...and if a woman's body contains some of male testosterone hormone,chances are dorang pun will have the same sex drive as men.Its proven medically dekat female yang amik hormon testosteron their drive will be much higher than normal.
*I do sound like a gynae don't I?Hehe..

Maya Marisa said...

Wah, topic kak tek kali nie beshhhhhhh! I read all the links, tapi yg paling best of course la without doubt, Uncle Lee punya.

Nak cerita pasal seks, contraception, orgasm & g-spot nie satu hari pun tak habis. In short, communication is important. Kalau sorang jer yg dpt nekmatnyer, mana aci. Both parties pun kena ler be adventurous, add some sizzle n learn new ways to spice things up. So, lepaih nie moh kita kegel ramaiX2....err kak tek ingat lagi tak mana kak tek letak the benwa balls? Hehehe

ahkakbatik said...

Mira.... kaktek ni nak masuk big '4' dah tawun depan... baru tau ado g-spot... g-string tau la..huhu....
tgh studi lagi ni kang kaktek tepek entri baru..



Maya... ..teruih kaktek gugel menatang per benwa balls tu..hahahaaa.. tak koser pakai bola-bola pulok...