Saturday, June 11, 2011

Obedient wives club... yok belajar belly dancing....

walaupun berangan nak jadi minah salleh, kaktek masih layan sokkkabo online Msia.... gossip artis Msia.... politaik Msia.....
Raacuun.com Msia tv online...... drama Nora Elena..... (owh berangan kena dokong dgn Seth Tan aka abe gapo...)..

tuhan turunkan hujan untuk beri kita pelangi...awww.... lomantik lorr....





terasa dekat dengan Msia la cuma dah lama tak makan roti canai mamak...

Ohya, baru kaktek perasan sejak tukar rumah baru ni, font takleh tukar kaler.... dah nak kena cari rumah lain pulak.....


Dan walaupun kesan kemarahan orang ramai terhadap Dr Rohaya yang nak ajar isteri taat jadi 1st class elite "teetttttt...."...... kaktek tengok dari segi positifnya...
Kalau dia tukar perkataan "tettt..." tu ke perkataan bidadari atau angel, kaktek dah lama register...

Walaupun tak register, nak juga tahu apa isi kandungan pelajarannya... heee... mahu tapi malu-malu kucing...

Sebagai permulaan, yok ambik beginner lesson....



Oleh sebab tulang kaktek dah kertu.... sebijik rupa blender bila goyang...


ps/... start packing... Jumaat chow pi Dallas...

12 comments:

razzlina said...

ehemmmm... saya selaku pengerusi persatuan isteri taat wilayah timur dan barat daya Ostolia, mengalu-alukan kemasukan Kak Tek ke dalam persatuang kami ni....

namun, saya ingin membuat sedikit pembetulan sedikit...adalah dimaklumkan nahawa kaktek membuat langkah yang kurang tepat kerna belajo belly dancing...takde maknanye belly dancing...selain ketaatan, yang somi kita mahukan ialah keketatan ha nampak disitu relevannya, ketat dan taat, selangkah seiring khennn..so...DO YOUR KEGEL n learn to SHUT UP jer hokkayyyyyy !!!!!!!!!!!!!!


ehem...maafkan saya kerna meninggikan sora saya....


sekian,

yang menjalankan tugas,

Razzlina (bukan nama sebenar)
Pengerusi OWC
Wilayah Timur dan Barat Daya Ostolia

ahkakbatik said...

hampeh arr koo....

somuffins said...

AB
Orang yg mencadangkan isteri supaya jadi mcm 'pros' adalah tak relevan. Kalau dia handal, camana hubby dia boleh kawin lagi satu. Apakah maknanya tu??

Dallas tu kampong halaman Joj Bush. Glemer AB.. and selamat berkemas.

kj said...

eh,kelab tu kan dah lama ada...
dah makin jauh ke tengah peginya..
jgn lupa no tepon ek..

Maya Marisa said...

Kak Tek,

Sokong 100% ckp cik som. Kalu taat & setia, knp laki dia cannot do the same? Knp nak carik yg lain? Dah boring eating with de the same plate ka?

Nnti letak gamba Dallas wokehhhhh

~jeet~ said...

kim salam kat pelakon2 fevret mak saya...eh..dorang tak dok dallas ke? punyala sy ingt negeri tu dorang punya...hehehe..

pasal kelab tu, no komen...ana org bujang ;)

ahkakbatik said...

kj.... makin jauh dah..... dok kl nak ke singapore pun tak pernah... apatah tronoh..huhuuu... tunggu jet peribadi saya keluar dari kilang..



CS, Maya...... bak kata nenek angkat kaktek yg takpernah wasiatkan omeh tapi dia pi wasiatkan batu nesan kat saya...hampeh..... satu solution takleh setelkan semua problem... yer betulll...
tapi satu solution boleh juga digunapakai untuk beberapa problem...

dan bak kata mamat mana dlm utusan rencana semalam..... jahatnya org laki biar dia jawab ngan Tuhan.... kita takleh ubah org lain tapi kita leh baiki skill spice girl kita...(heh tu kaktek mandai2 tuko ayat bagi besh sket dengar...).. cekian alkisah...


jeet... masonya akan tiba title bujang tu hilang...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............

harnidahussin said...

kak tek...apa kata kita tubuhkan kelab suami taat lak...kang bini semua dah ketat & taat..takkan suami pakat bukak cawangan pulak kan...

BaNaNaS! said...

weh aku nk pasang implanon pong pikir lapan juta kali... kalu nk berbelly dancing nih kena tindik pusat la plak... huuhuuuhuuu

PatinPasta said...

Kak Tek,
Kalo botol kicap tak muat kotak, sila-silakan la sedekah ke sini ye. Sekian terima kasih.

Eh, lupa lak.. selamat berkemas :)

Uncle Lee said...

Hi Ahkakbatik, very interesting post, ha ha.
Glad to know there are people like Dr Rohaya around.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

ahkakbatik said...

Nida... kelab laki taat tu orang-orang macam salleh yaacob je join... taat 4 terus...


pisang... kalau pasang subang di perut, lemak-lemak bergegar tu boleh hilang tak?


aida... botol kicap kosong je ada...nak?


Uncle Lee.. hahaaa...I know very well you'll definately concur with Dr Rohaya....