Thursday, June 16, 2011

understand women sexual response...... bacaan untuk yang dah layak kawen sahaja!!

Kaktek masih dalam proses mempelajari our body needs dan minta maaf pada yang rasa kurang senang kalau ada kerana pembelajaran ini tiada dalam masyarakat kita dan kebanyakannya malu untuk membuka cerita.

Anggaplah entri kaktek sebagai satu pelajaran untuk institusi perkahwinan dan bukannya selevel cerita peterporn atau cerita lucah politik.
Entri ini bertujuan sekadar pembelajaran bersama-sama dan berkongsi pengetahuan.



Female G-Spot.






The Gräfenberg Spot, often called the G-Spot, is the bean-shaped[1] area of the vagina. Many women report that it is an erogenous zone that, when stimulated, can lead to strong sexual arousal, powerful orgasms and female ejaculation.[2] The Gräfenberg Spot is typically located one to three inches (2.5 to 7.6 cm) up the front (anterior) vaginal wall between the vaginal opening and the urethra[3] and is a sensitive area that may be part of the female prostate.[4]

article dari wiki.


Bermula dari isu kelab isteri taat, bermacam-macam pengetahuan baru kaktek terokai di google... semakin kita dalami ilmu human anatomy, semakin kita sedar banyak perkara yang kita ada.. tetapi seperti tiada kerana pengetahuan yang terhad...


Maka fahami female clitoris orgasm dan female G-spot sangat membantu dalam melayari malam anda dalam mencari syurga dunia...( ekeke... den macam sextherapist le pulak).


Cerita lanjut pi google... ek.. banyak... kaktek tak terlarat nak mencari artikel yang sesuwei untuk adik-adik bawah 18 tahun di sini membaca..

Kerana mengikut statistik tidak rasmi, hanya 20% wanita pernah meneroka G-spot orgasm atau full body orgasm sedangkan setiap individu mampu mencapainya tetapi dibazirkan kerana pengetahuan yang tiada.


Al Baqarah 223 artikel dari Islam inside

“Artinya : Isteri-Isterimu adalah ladang bagimu, maka datangi-lah ladangmu itu kapan saja dengan cara yang kamu sukai. Dan utamakanlah (yang baik) untuk dirimu. Bertaqwalah kepada Allah dan ketahuilah bahwa kamu (kelak) akan menemui-Nya. Dan sampaikanlah kabar gembira kepada orang yang beriman.”

asalkan tidak melanggar perkara haram...


Semoga kebanyakan wanita yang merasa terpaksa semata-mata menjaga hati suami atau semata-mata menjaga keamanan dalam rumah akan menemui sesuatu untuk mereka nikmati bersama-sama...


Sekian dari sex therapist tak bertauliah yang baru dapat ilmu 3 hari lepas...

Link yg boleh di jadikan bahan bacaan..

Kamasutra position

Dah khatam.. jangan lupa order se almari lingerie eeekk.....

4 comments:

Mira Marlena said...

Saya sokong pembelajaran ni.Alah kak Tek,kena open sikit mind tu kan?This isn't something filthy.Kena belajar demi rumahtangga jugak...
*Ada plan nak sambung belajar gynae?Hehehe

Maya Marisa said...

perghhh, penuh kontrovesi betul entry nie. anyway, thumbs up for the courage.
err ada burning question nak add to kak tek punya entry....sex without orgasm - cemana tu?

Uncle Lee said...

Hi Ahkakbatik, very interesting post.
Thats what love is all about, kan?
Have a nice day.
Lee.

ahkakbatik said...

Mira.... nak wat camno... masyarakat kita tak selesa nak bincangkan secara public.... kaktek pun letak bukan nama sebenar...heh...


Maya... sekali-sekala jadi TAK fofuler le letak entry cenggini....
jawapan soklan tu.... fake orgasm ek....
tipu-tipu mengerang.. tipu laki sebab esok nak ajak dia masuk habib jewel....hahhaaa...




uncle Lee.... after 13 yrs of marriage, after deciding to 'tutup kilang', now only i realise the point of making love in our life... ummmm... still got a lot of time ahead...hehe...