Wednesday, April 27, 2011

rumah under construction

kaktek ada problem nak remove image di header.

bling2 salam atas tu kaktek upload image www.picamatic.com ke header dan walaupun banyak kali kelik remove, nothing happen.

Ada sesiapa pernah menghadapi masaalah yg sama???...

dan ada duplicate entry masa nak bagi komen ..haishhh.... ni la nasib pindah rumah free...


------------------------------------------------------------------------

4pm - selepas 4 jam bertungkus lumus trouble shooting...

- masalah picamatic sudah selesai.. (taktau sebab apa..tetiba hilang)
- entry ke 7 berulang sudah selesai..(template 3 colum tak boleh terjah 2 colum terus)
- entry duplicate bila kelik komen belum setel...(ada 2 box blog post di design pg tak tau cemana nk remove)
- tajuk header duplicate belum setel (ada 2 header box di design pg)

-------------------------------------------------------------------------

9pm
- double header - setel.... delete duplicate command for header di html file
(wigdet id: header11)

masih belum selesai.. kes entry duplicate... tak jumpa loop di html file...argghh...

---------------------------------------------------------------------------

10.30pm
atas petolongan blogger help..

duplicat entry setel - delete widget id:blog post 11 di html file...

esok2 boleh mintak keje programmer..

9 comments:

razzlina said...

eh ehhhh????? apsal jadi camni lak blog Kak Tek ????? errrrrrrrrr tapi tak per la, cantik jugak design ni...kaler pun lawa gak...biru/ijo cairrrrrrr...tenang jerrrrr ati tengok, ala2 blog orang berimannn gitewwww....



(dengan nada nak tunjuk concern, tapi lam ati siap senyum mencebik ala2 watak pompuan jahat lam telenovela Indon)

ahkakbatik said...

ni memang blog org beriman daaaa.....

(aku tak nengok telenovela indon.... aku layan spanish je)

somuffins said...

AB
Syabas! Rumah baru is so cantik dan hiasan dalamannya pun menawan, sejuk mata hati n jantung memandang.

dieya said...

balik2 NYC terus renovate gumah yek.. bagus2.. len kali bleh upah kaktek jadik kontraktor

ahkakbatik said...

CS...awat? ooooo yg lama dulu tak cantik ka??!!
(sambil singsing lengan baju!!)..



dieya... boley..boley...upah usd..

PatinPasta said...

Kak Tek,
Wahhhhh cantek nya rumah baru dia! Awat tak habaq nak tukaq langsiaq, kot boleh saya tulong ka :)

ahkakbatik said...

eleh... kaktek meroyan semalaman hang pi manaaa.... dah cantik baru mai... menchik!

PatinPasta said...

Hahaha!
Kampung kita kan lain-lain, Kak Tek. Tak dan nak mai time Kak Tek dok teriak gulin-gulin.

somuffins said...

AB
Yup, deko skrng lebih cantik (deko dulu sama mcm sorang blogger tu, makes me confused jer).

Cakap dlm ati *singsinglah tinggi2 biar nampak tiak*