Thursday, April 7, 2011

wideyo seks ka itew?

Hep! hep! laju je kelik ek....
itu wideyo boleh nengok kt blog hentam pembangkang hentam gomen ....
Oleh sebab blog kaktek label UMUM, maka segala macam X,XX,XXL takde kat sini...

Ni toys baru kaktek .... HP Pavilion dv6-3217c. harga kt msia taktau sebab tak jumpa kt web.. yang ada used laptop dgn harga rm2k..... mahalle tu.... harga di sams club (aka mydin amarika) $599 tak termasuk tax 8%.



gambo kopipes kt web malas nak capai kamera...


Seingat kakek sekolah jaman batu dulu beli desktop pun dah 6 rebu hengget.... dibayo oleh pembayo-pembayo cukai rakyat msia.... ngee... mekacih rakyat mesia semua....

Sejak mini laptop kaktek dan innalillah bulan lepas, abe gapo dah suruh cari ganti sebagai hadiah besdey kononnya...
ek alluu.... any besdey plejeng for me only for me to use hokeh....
share-share ni bukan plejeng le....

Oleh kerana ibm thinkpad veteran yang ada dah nyawa-nyawa ikan dan laptop satu lagi abang long je konker buat assignment, kenalah sambar juga satu... dan kaktek dengan lajunya cakap kt abe gapo..

"Ni laptop hadiah besdey ibu jugak ek........!!!"....ngeh.
Lepasni time ibu kusyuk berblogging org lain takleh kacau... ni laptop ibu...

Dengan 4GB Ram.... peerrrggghhh...kata abe gapo...
emmm... 4GB ka... 40 GB ka... 400 GB kaaaaa..... heh...den buto teknologi...... yang tau wajib ado internet... dan oleh sebab selama ni pakai windows xp, yang ni window 7.. cari button start pun terkial-kial....


Ado free smartmedia video... testing...


video

ajik baca buku...






video



syasya baca buku....

12 comments:

dieya said...

wahhh ajik nyer accent sungguh laa ahmerikan hokey! yg buat jeritan batin tuh cik mat kah? eh ke kaktek yg sibuk nak eterprem tapi kunun pemalu ler katakan...

syasya ala2 manja gitu.. buku tu tipu laa, berlambak org suka pink.. u don't know everythinggggg

Anonymous said...

Kehadapan Kak Tek yang kini berada di Uganda Selatan, dengan selamatnya....

Saya, mewakili Persatuan Belia 4B Kampung Pisang, setelah bermesorat selama 2 jam dan diikuti dengan sesi jamuan ringan (makan karipap ngan mihun goreng+teh O jer), dengan sebulat suara telah memutuskan untuk membri sedikit komen tentang entri terbaru Kak Tek...

Berikut ialah komen kami

Ni apa tajuk porno2 neh ???? takde kesedaran sivik kewwrrrr ???? Janganlah macam ni Kak Tek, walaupun Kak Tek sudah menetap di Uganda Selatan/US, namun Kak Tek wajarlah menjaga adab dan tatasusila ketimoran yang kita sanjung2 itu...


Sekain,

ikhlas menegur demi kemajuan ummah,
Razz Rahman (bukan nama sebenar)
Seksitaris Belia 4B
Kampung Pisang,
Ostolia Barat
Pahang DarulMakmur

somuffins said...

AB
No wonder lately you asyik tersenyum riang dari telinga ke telinga. Rupa2nya baru dapat besday prezen. Bila you turn 21, mesti lagi gah hadiahnya kan?

ahkakbatik said...

dieya....
tu angpa belum dengar slang uganda selatan omaknya eh...


CS... 21 tawun kang cadang naik pelamin lg dn cik abang...hek hek..... tamu mai kena bawak baldi sendiri... kang muntah sapo nak lap...kannnn....

ahkakbatik said...

Kehadapan cik puang Razz Razman yang kini berada di ostolia berat sebelah semoga berada di dalam keadaang yang sehat sejahtera hendaknya bersama mpatbelas orang anak otomen.

Setelah meneliti aduan persatuan beliawanis 4B adalah saya simpulkan perkataan KARIPAP yang berasal dari mokcik karipap itew sangatlah lucahnya untuk digunakan di dalam aduan mengadu cerita lucah.

Maka aduan anda terpaksa saya tolak kerana ia juga tidak memenuhi tuntutan tatasusila kesopanan yang disanjung-sanjung oleh politaik mesia.

Sila ajukan aduan yang baru dan sila maklum bahawa aduan yang diterima selepas ini harus menunggu giliran yang ke 126,879 kerana kesibukan saya sebagai wakil rakyat uganda selatan.


Seseluar,

Ahkakbatik
Steno Persatuan Uganda Selatan.

~jeet~ said...

betul la kak..ajiknye slang amarika betul..syasya still ade bunyi jowo..tapi dah dekat dah tu...

ssooo sshhhweeeettt....;)

PatinPasta said...

Kak Tek,
XXL tarak ka? Habis tu tak celuih la saya nak masuk sini. Haish!

Sedapnya suara Kak Tek kat background bila Ajik dok baca buku tu. Uuuuu. uuuu.. uuuuuuu! Ahaks!

Maya Marisa said...

Kak Tek,
Mana wideyo xxxxxx nyer? up, down, left, right, tak jumpa puuunnnn...

tu dia, prejeng untuk educated homemaker buah hati abe gapo....dont play play...tak lama lagi dapat omeh pulak yea kak tek...

BaNaNaS! said...

kehadapan Puang Razz Razzman (walopong bukang nama sebenar tetapi lobang idung mu tetap menjadi pojaan macik)
Seksitaris Belia 4B
Kampung Pisang,
Ostolia Barat
Pahang DarulMakmur


tujuan Macik enterprem kat Blog Lucahs Jowo ini adalah untuk mintak claim KARIPAP yang macik supply masa korang metin aritu. Masuk arini dah empatblas ari due dari inbois yang macik anto tapi sampai sekarang takder cek yang macik terima NONE! hokkey!


Macik sangat tak pueh ati sebab ngko order bihun goreng dari Gerai Pak Jabit, dia tu dah kayos jadi pelakon filem.. apa salahnya order semua dari macik, ko nih takder kesedaran sivik ketuanan melayu lansung!! ko tatau ker Pak Jabit tu Mix Bangla?..ini semua Buussiiittt!!


Macik rasa ko musti ada 'under table' ngan Pak Jabit, so macik akan inform SPRM perangai tak telus ko nih sebelum SPRM berpindah bangunan setingat bior ko terjun banggunan plak..

Sekian, disini macik sertakan pantun dua kerat

Makan Karipap masa metin
lepas baca jangan melenting

Yours trully

Macik Limah,
Managing Director of Perniagaan Karipap Jaya Sendirian Berhad
Barang2 Sendiri Sahaja
3 Org pekerja Sahaja

harnidahussin said...

hahahaha...best betul meeting yer...

razzlina said...

Kehadapan Makcik Limah (Kak Limah oiii, tak tengok akademi fantasia kewwrrr??),

Adalah dimaklumkan, bahawa setelah kami iaitu pihak AJK Persatuan Belia 4B bermesorat sekali lagi semalam (kali ni kami makan nasi beryani gam dengan pulut udang Kak Kiah), kami telah sebulat suara takmo bayar bil kepada pihak Makcik Limah.

hal ini adalah kerna kami menurut kata-kata Kak Tek dalam komentarnya di atas, (rujuk komentari Kak Tek pada 7April 7:58am) bahawa perkataan karipap itu berunsur lucah, maka kami sangat terkilan kerna kami bukan orang yang lucah, lalu maruah kami tercalar atas perbuatan sumbang Makcik Limah yang memberi kami makanan berunsur lucah, maka kami takmo bayar bil tersebut.


Sila berurusan dengan lawyer kami iaitu Pak Jabit untuk tindakan selanjutnya.

Sekain, harap maklong...

Majulah Pilem Porno Demi 1Malaysia
Persatuan Belia 4B Kampung Pisang

ahkakbatik said...

deiiii!! korang nih kan... pi hapdet blog sendiri le wei...