Wednesday, April 27, 2011

wordless rabu..

5 comments:

PatinPasta said...

Kak Tek,
Oooooo pandai ye Kak Tek. Lepas dera Cik Mat, amik gambo kepala lutut jek ye. :D

Tu akibat spiderman nak jadi superman ka? Haish! Sian dia ye. Nasib baik ada plaster.

Maya Marisa said...

itu lutut kak tek ka??? cos cantek & gebu sungguh... :P

Maya Marisa said...

alamak kak tek, lupa pulak nak bgtau - chantek nyer langsir baru rumah kak tek nie.

ahkakbatik said...

Aida... kalau budak ni kaktek dera, takleh tutup ngan plaster je... kena balut habis satu badan....
dia jatuh tertungging kt jalan tar depan kelas taekwando abng kakak dia.. sikit je... tapi plaster sampai sebulan kang..



maya... gebus kang lutut kaktek? lom tengok ketiak lagi...ngeh.
tiap kali uko langsir semua puji cantik... korang ni macam bohong nk amik ati je...

somuffins said...

AB
*tonasi marah sambil cekak pinggang xramping*

Kita nih ibarat kekedai jual kain, nampak satu lawa, nampak lagi satu lawa .. last2 semua lawa tapi tak larat nak beli semua, maybe beli 10 helai aje (heheh). Makanya pilihan you mendeko kali nih memanglah cantik and I am sure you ada pilihan lain equally cantik tapi you pilih yang bereben2 nih. Cuba pilih yg tak cantik, insyaallah kitorang pasti kata tak cantTEK wpun ramai panggil you KakTEK.

P/S: Tulis panjang2 nih gara2 takde kerja lain, hahahaa..