Wednesday, January 19, 2011

entry qada' lepas nengok cerita Nyangkung

Kaktek idakle nak bercerita sinopsis cerita Nyangkung yg cecah seploh jota tu sebab depa tak tayang kat sini..... korang nak tau citer tanyalah orang kat Mesia ek....

Tajuk hari ni saja nak bagi tipah tertipu...
tapi entry ni memang qada minggu lepas first day sekolah selepas 3 hari cuti selepas 3 hari snow yg turun 24 jam tu berhenti.....




Padang church depan sekolah abang, sebelah sekolah ajik dan syasya.











Padang yang sama, church yang sama depan sekolah abang, sebelah sekolah ajik dan syasya...heh...





Nak ulang lagi ka?
Padang yang sama, church yang sama depan sekolah abang, sebelah sekolah ajik dan syasya..






Pintu masuk belah tepi sekolah ajik dan syasya..




Lagi pintu tepi sekolah ajik dan syasya...




Sekian entry hampeh kaktek hari ni....\
cau cin cau..............

5 comments:

somuffins said...

AB (you bukan I)

I tak nengok lagi Ngangkung tu. Tunggu tahun depan aje kot? :-)

Jom kita tengok filim Khurafat??

PatinPasta said...

Kak Tek,
Ni kalo dalam bahasa programming, buleh buat infinite loop. Hehe!
* siapakah gerangan yang shy-shy cat dalam gambo terakhir tu? :D

Maya Marisa said...

sob, sob, sob....tipah tertipu...uuwwwaaaaaa!

since salji ari tu turun terlebih dos, brp banyak abc kak tek dpt buat? hehehe

Anonymous said...

hampeh aku tertipu ngan antu kak batik balik umah!!!!

-berlian yg malas nk login sbb terlalu gorjesss-

ahkakbatik said...

kaktek tau muka-muka tipah ni muko-muko mengkome-mengkome lah jugekkk.....

ciksom saya tunggu citer peberet nasik nyangkong.... nak blajo buat..huwah huwah..