Sunday, January 30, 2011

tak main la plasma atau lcd .... tv kaktek 60 henci taww!! tengok sampai muntah..

Jangan tak cayooo..... 60 henci wall tv kaktek....

Dah lama abe gapo berangan nak ada home theater tapi kaktek dok bengkeng je... bising.. rimas... bila masa lak nak pasang berdentam dentum dgn anak-anak kecik...

Disebabkan syndrome rasa nak meroyan takleh balik mesia sampai balik for good.... (sekali pergi balik kampung habis rm30 rebu sah..... cuba bayangkan berapa grm ome..... huh! malas dah nk membayang-bayang.... penat!)

Syndrome kebosanan taktau nak pi mana hujung minggu... nak pi nengok wayang, kaktek dah tarik muka sebab sah aku kena dok rumah je dengan cik mat.... maka dendiam abe gapo pi shopping ...
hadeh..... bertambah sempit apartment ni.... rimas....
Abe gapo membeli takdenya nak consult kaktek dulu... sah tak lepas katanya...


Maka bilik tidur syasya dah jadi korban memandangkan dia memang tak mau tidur dalam bilik tu...





Dvd player wireless dan jangan lupa subscribe $7.99/month dari Neflix dan downloadlah unlimited movie dari internet dan sila tengok sampai muntah.



10 comments:

somuffins said...

AB
Pasrah sajalah (nasihat seorang kakak nih, auwww). My hubby selalu jer beli gadget manikam yg dia minat tanpa bersidang dgn mem besor ..

So skrng tibalah masanya you buat home-made popcorn! Senyum skett ...

T said...

Kak Tek,
You pun takde cable macam I ye? Netflix 7.99 tu for streaming-only, kan? Maknanya Kak Tek nyer 60 inches wall tv boleh connected to computer too, no? Kalau cam tu, boleh nengok hulu and youtube too. I bab-bab activity membuang masa memang pandai.

~jeet~ said...

walaweh.....kalo masuk umah saya, kat mana ceruk pon tak muat...pintu pon dah tak lopeh...

p/s: sy still pakai SD TV 21 inchi...kesian orang astro, frust bile tepon nak promo update to astro beyond..step pertama dah gagal...hahahah...

ahkakbatik said...

kak CS (bukan adik AB...auwww).... saya dok godek citer Pasrah kat Neflix le ni... sambil tunggu popcorn masak....



T.. yes Neflix tu streaming dan pakej DVD by mail pun ada untuk latest movie.
Haaa.. rumah kaktek kalau takde cable tv mau tak jadi budak dah bebudak nih...... nickelodeon 24 jam.... walaupun rasa membazir sebab takde citer best pun...hbo dok tayang titanic je tak habis-habis.... tunggu bebudak besar kaktek potong cable boleh buang masa macam you...hehe...

p.s first time dengar hulu... ooo.. tv series pun ada...



jeet... apartment kaktek pun tak muat sebenonya.. pakkal rumah sewa jadi dinding memang kosong...

p/s rumah sendiri kaktek pun dinding memang kosong..heh...

PatinPasta said...

Kak Tek,
Amboi.. nak tumpang tengok tb, buleh? Pasang citer hindustan tau! :D Nanti saya bawak popcorn dan roti canai.

Anonymous said...

ala...takder la besh sangat tibi nmploh henchi nehhh...lagipong skarang orang pakai LED/3D tibi dahhh (sambil cebik bibir yg merelap ngan lipstik MAC tiruan beli kat paso malam ostolia barat)


yang benar,
*bekas jiranmu yg maleh nak login sebab tenet slow nak mampoih*

Anonymous said...

eh lupa nak cakap...komen kat ateh *WAJIB* dibaca dengan nada dengki tahap dewa dewi

ok dats all!

kj Tronoh said...

huuuiiihh..!!mcm kat panggung wayang..
tek...blh buat side income ni..

ahkakbatik said...

Aida... kalau hang mai bawak petai sekali..jangankan hindustan, tamil pun kaktek pasang...



cik anon ostolia barat... don andesteng wat yu toking roundebaut... taula ko sekarang cium bau taik kucen jek...



kj tronoh... meh le turun sini... citer p.ramlee saya charge 3 hengget satu kepala.. tu tak termasuk accomodation dan food ek...heh...

Maya Marisa said...

Kak Tek,
tumpang nengok cerita tamil wokeh?
maya bawak kicap satu karton!