Tuesday, February 12, 2013

merapu

kome, selamat kembali dari cuti cny
belum ambik defensive driving course lagi
kenapa bagi 3 bulan kalau bukan salah satu sebabnya boleh amik di bulan ke 3?
sejuk2 ni nak study ngantuk.

layan buku national bestseller - born to run
best citer orang lari-lari
tapi aku merangkak nak habiskan
layan drama sehingga ke hujung nyawa di youtube
cecah penonton 4 juta..
semua watak anak muda dalam tu dah terlanjur
eh?
sini jaga supaya anak tak baca buku R rated omputih
di malaysia citer lagi dasat di drama free tv

tunggu pru13.
ikutkan, dapat beratus dari BR1M
boleh open table macam kawan2 di fb
gitau satu dunia buat apa dgn duit skolah anak

rutin baru minggu ni sejak 6 bulan rilek takde laki
masak lengkap macam gerai mak limah
siap kuih minum petang... #nangeh...
dipaksa masuk regime baru, target baru..
naik 5 kilo!!
keding sangat!










penat fikir menu
nak pi tido sat.

10 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Alahai.. cikeding nyer.. jelesss..

ahkakbatik said...

ala Sham.. dh tua2 ni cikeding dok lawo ler.. muka cengkung macam somi tak bagi cukup makan.. tu leteran dia hari2 lah... bernanah telinga.

dieya said...

kaktek kena saman? what???

it's about time.. muahahaha

kaktek plead laa not guilty. teringin nak tengok kaktek ngadap juri mcm citer ally mcbeal. berat badan dah sama pun ngan si ally.

mak limah, bagi cempedak goreng singgit!

~Mami Little Hero~ said...

Kak tek

Takut tgk berat kak tek tu. sbb berat ai lagiiii beratttt. Huhuhu

ahkakbatik said...

dik dieya mongolia! mak limah tengah carik seduk nak campak kt hang!
ally tu anorexialah! kaktek ala2 dolly parton sket ..muahahaaa..




farah, kaktek nengok hang macam cicakman jek... ooo nak gitau dia timbang dengan boot clark la tuh! menchik.

harnidahussin said...

errkk...tu berat masa saya student tu...berapa tahun dah eh?

errrkkk....

kak tek nak sikit lemak saya tak?
hihihihhi

cahya indah said...

bestnya auntie Tek boleh makan banyak nak bagi naik weight

ahkakbatik said...

Aida, hang bagi lemak kang bukan sikit.. hang bagi semua!



cahya, auntie wish ada selera makan banyak. sriyesly!

Mak Piah said...

Kak Tek:
tu berat kaki MP sebelah jek.

Dolly Parton yerk...lol.

room slipper cap rimau( rimau ker)
buas!

x

hainom OKje said...

Macamanalah ko jaga badan Tek.... tu berat masa aku zaman anak dara ...itupun sekali je merasa berat tu...haha pas tu naik 53....Sekarang jagan cite le...hehe rosak timbang aku kot!