Wednesday, February 13, 2013

not so wordless wenzday

1st feb syasya buat persembahan di high school untuk boys game pula.
Selalu kami duduk berdekatan syasya and the geng (light green t-shirt clan).
Part yang kaktek duduk sekarang ni selalu kosong. Nak elak berhimpit-himpit sebab omputih ni badan besau-besau, kali ni kami pilih duduk sebelah sini pula.

Tuan rumah baju putih main memang best. Dari jauh campak bola manjang masuk.
5 kali abe gapo bersorak baru perasan bahagian ramai orang seberang court tu sokong tuan rumah dan bahagian yag kami duduk ni penyokong pihak lawan.. ngeh... seb baik tak kena baling botol.








Puas hati sempat snap moment yang paling disukai...

sila cuba.. sila cuba...










updet:

gambo persembahan waktu girls game bulan lepas di tepek setelah MamiLH tegur anak kaktek ke ada dalam group cheerleader terkangkang2 ateh tu.
kooo ... kus semangat eh!




12 comments:

~Mami Little Hero~ said...

Syasya ke tengah buat lompat bintang tu?

ahkakbatik said...

weh! gilo haper anak dara kaktek terkangkang2 camtu .. hahahaaa... sat kaktek tepek gambo.

Mak Piah said...

Kak Tek:

apa kata kita lak prektis cengitu.

bentan dak?? LOL.

x

mami LH, sila join sekali. jangan gelak gelak.

Dinas Aldi said...

Aku tengok dema lompat terkangkang gitu, aku plak yg rasa ngilu beb, kahkahkah!

harnidahussin said...

dulu2 cheq pernahla buat split ataih lantai...
tapi idakla ada terkoyak apa....
budak2 tulang lembut...elastik lagi kot...

mama maman aka yana said...

amboi.. seronok eks tgk org ngakang2 gitu.. tak nyilu ke..?? hahaha

ahkakbatik said...

MP, kalau nak try jgn dok sebelah den... kaki panjang free je den kena tendang kang.



Dinas, aku pi sana nengok depa je... game tak nengok pun... suka ngilu.. suka ngilu...



Aida, depa ni bebudak gymnastic dr sekolah rendah. self esteem gila babas punya tinggi.. perasan gedik. teringin betui kaktek nk join.. lol



yana, rasa bentan bak kata MP.

Anonymous said...

Self esteem gila babas punya tinggi - hadoiiiii ... Mmg gedik they all ni tak hengat diri .. Kaktik gi ambik kelas zumba ke hip hop ke turbo kick ke kalo tak tahan zumba dgn hip hop dpt merasa megedik puas2 hahahaha kot tak puas masa kecik dulu .. Self esteem naik tau ..

Kak ayda

ahkakbatik said...

kak ayda... tulang saya tak sampai 2 dekad masuk geng warga emas... agak2 boleh tahan ka nak berzumba bagai neh... harharhar...

eh kak ayda tahu ek gedik tu apa... ekeke...

Anonymous said...

gedik - tahu le.. eh kita tak begitu ketinggalan tau :)

zumba ok mesti kaktik boleh punya.. ada ymca tak kat situ.. tempat tu family friendly so org tak kisah ..sepelik-pelik manusia pun they all buat dek je .. gi la zumba best tau .. boleh gedik2 mcm cheerleaders tu muaaahahahahaha..

kak ayda

ahkakbatik said...

ha aaa ado ymca 5 minit je dr rumah saya kak. tengah godek ni ado kelas menari tiang tak... hahahaa...
tengah fikir gak ni tiang manalah dlm rumah saya nak buat pektis nih sambil bayangkan kak ayda joget zumba... mak aih!

hainom OKje said...

Wah.... glemer maknya ni hehe