Saturday, February 16, 2013

saman bang jgn tak saman.

pagi ni nampak keta minah salleh kena saman..
di tempat yg sama..
oleh abang polis yg sama..
eeee   suker..suker...

8 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Kak Tek,
Pak Polisi tu mmg hobi dia kut..
Tmpt yg sama.. org yg sama..
Sgt la berbau ikan kekdah nyer..

Dinas Aldi said...

Maknanya idok le dia memilih bulu, sesapa pun disamannya, kehkehkeh!

ahkakbatik said...

Sham, tu tempat dia cari makan...
bau ikan2 degil kekdahnya.




Dinas, bulu itam memang dah tau terejal... bulu putih kena tu yg besh nengok.

~Mami Little Hero~ said...

Kak Tek

Ewah ewah suka tengok orang kena saman yeee... nanti kalo jumpa wanita kena saman tu kak tek minta blog dia kot dia ada blog boleh share sini. hehehe kot dia story pasal dia kena saman jugak. hehehe

ahkakbatik said...

tau tak farah, hari2 lalu depan tu kaktek tunggu saper kena saman... tu hari ada satu terlepas.. tensen je... hari ni sudah kena... hepi betui.. lenkali nk sedia snap gambo sekali.. hahahaaa... psycho betui.

hainom OKje said...

suka eh... haha...

Mak Piah said...

Kak Tek:

Entry nih paling MP suka so far.

Mana leh orang lain tak kene saman kalau buat mende sama. Tak aci lah kan.

Pas nengok orang kene saman, * gelak evil*

Hendaknya kalau polis yang sma bagi saman tu, angkat tangan kunun dah jadik member aaarrr..leh?

Amik komen panjang dari entri orang.

x

ahkakbatik said...

Nom.. suker sangat ar..



MP... kita sama2 dengki bucuk ati ek...lol.
tau suda komen panjang dr entri tuan rumah.