Friday, February 22, 2013

yam seng!

yam seng ! yam seng !
100% correct ek..
lepas ni leh bawak keta, moto, beskal dengan konpiden... ikut undang2 betul-betul...
kalau kena saman lagi, bayo je penuh, tak koser nak melayan course ni lagi.






sijil sampai 7-10 hari lagi.
depa saja tak buat system print sijil sendiri sebab nak buat duit lagi.
siapa ambik last minit, kenalah tambah usd20 untuk express laju.
kaktek tak suker tangguh-tangguh..(alasan sebab tinga dah terbakar kena bebel..huhu)

maka next 2 weeks ada aktiviti kemping-kemping, bolehlah kita enjoyyyyy!!!

oklah banyak benda dah terlepas ni ...
seperti baca gossip retis paling hot tunang bini orang.., bila nak pru siapa murtad siapa khianat bangsa, cari jajan kt walmart bebudak kebulur ibu sibuk study tak masak..

brb, xoxo (jangan hengat kaktek kertu tak reti guna shortform org muda eh.)

17 comments:

Mak Piah said...

Kak Tek :

amek sijil nanti ada pakai pakai topi segiempat pakai jejubah ke?? Hik hik hik.

x MP

mabrrrrrooook!

PatinPasta said...

Wah! Tahniah! (sambil garu-garu dagu jugak ni.. ye ke screenshot dari akaun tuan rumah). Lepas ni bubuh sijil tau!

Apa kelas baca gossip atopon isu semasa negara. Jom layan hindustan!

ahkakbatik said...

eeei menchiknya.
MP nanti kita potosop lah!



Aida.. dah letak nama kang hang kata betuika tu nama tuan rumah? letak gambo kang, ko kata tu kan gambo miranda kerr... hindustan betuila!

~Mami Little Hero~ said...

Kak Tek,

hamboiii sejak lulus cemerlang ni dah terer ber xoxo bagai dahhh... tahniah2. nanti buat pulut kuning k. :p

xoxo

Mami LH

ahkakbatik said...

Farah... blajo dari anak... lmao!
haa... cer teka kemende kaktek mencarut tuh... rotflmao!

xoxo - kaktek

Shamsiah Abdul Rahman said...

Cayalah Kak Tek,
Kalau nak open table.. roger2 yek..

ahkakbatik said...

Sham, haha.. let me put it this way..
open table pass peksa sebab kena saman? habeh usd100 lagi?
haaa... ghaso-ghaso laki mana nak kasik permisson open table lagu tu? huwahuwaaa...

Anonymous said...

Congrat kaktik ... Lepas ni drive baik2 ye..

Kak ayda

ANR said...

congrats kaktek. :)

salam kenal.

ahkakbatik said...

heh heh heh... meacih kak ayda... bukan salah saya.. polis tu tak pernah mai mesia agaknya.




waalaikumsalam ANR.
mekasih singgah..
kepala sengal makan betik
salam kenal dr kaktek.

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah, selamaaaaaaat! Tahniah beb, cayalah!

*angkat cawan teh tinggi2* Yaaaaam seeennnnnnngggg!

Real Life in Malaysia said...

Assalamualaikum Kaktek ... belated tahniah ... sorry asyik ... sampai terlepas train ...

:)

nor laila said...

as salam, Linda, lama aku tak menyinggah kat blog ko....tst sudah ye...ko ambil lesen memandu ke kat sana tu...maafla aku ni ketinggalan kapal...

harnidahussin said...

bravo!!!
amboi2...baru lepas exam teruih pi kemping...

tu kalau pass 100 %..
kalau failed gamaknya...kena grounded ka?

hainom OKje said...

tahniah Tek....lepas ni drive betul2...jangan buat malu org Malaysia he..he..

ahkakbatik said...

mekasih Dinas, mekasih Real...

Laila, ni exam untuk org yg dapat tiket saman bawak keta degil sukati buat jalanraya macam bapak dia punya.

Aida, fail kalu, kaktek kata pass jugak. tipu korang pun bukan korang tau kan..kannn...


Nom, tak dpt ticket bukan org mesia namanya meh!

nor laila said...

la....ada macam tu pulak kat sana nun....elok buat juga kat M'sia ni...kan M'sia suka tiru apa orang sana buat...erk...