Friday, September 3, 2010

kaktek naik pentas glemer lagi.....



Yelah...yelah..... kaktek balas ngetag ni haaa...... kecoh betui arr korang berdua nih... (Patinpasta n Dieya)..


1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
eemmm...... bila Syed Bukhari nak berbesan dengan aku...

2. Apakah nama samaran anda?
kaktek.

3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
adik gebadik dah doblas.... anak ompat...laki satu... kengkawan geblog, kengkawan ladang... kengkawan tak abeh-abeh nak kirim henbeg coach... ghamai...

4. Panggilan untuk si dia? bah....

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa? omeh sekilo

6. Blog mana yang anda selalu lawat? yang dok kat tempat skodeng

7. TAG kan kepada 15 blogger? semua yg dok kat tempat skodeng... sape kena tag triple tu...nasib!

1. Dieya
2. Patinpasta
3. Cik Som
4. Bananas
5. Jaja Beyonce
6. Almari...kaca...
7. kakjune
8. Anikerap
9. T
10. Cahya
11. Jeet
12. pokcik Komensen
13. pakudayung
14. Ikan Patin
15. Jutawan peknen

adoi...penat menaip bulan poser ni....... ngam-ngam 15...yg lain tu depa tak kenai kaktek pun....

13 comments:

JaJa'Z said...

kaktek..jaja beyonce??? mushkil ni..jaja menari macam beyonce? body jaja mcm beyonce atau kulit macam beyonce??? hehhe

al-lavendari said...

pokcik pun ado .. aduyai !

stok entri baru dah penuh satu gudang.

terima kasih kerana ingatkan pokcik.

somuffins said...

Fuh, nasib baik takde Al-kisah.
.
.
.
.
Gulp!

~jeet~ said...

siap cikgu!!!

dieya said...

bagus2.. gini laa surirumah yg berjaya, bukan suruh anak je wat homework, mak nye sama rajin buat homework!

omeh sekilo jek ke k tek? mintak laa lebih, buleh sedekah sini sikit.

kaca said...

errrkk..kaktek..haku tarik diri lah yer..malas nak ngetaq2 nih..

anniecraft said...

maceh... maceh...

ahkakbatik said...

mekacey semua meriahkan blog merapu ni walopun muka-muka yg sama je dok bertandang kat sini...haha...

ekk.... bukan kaktek perli suh korang pergi taw...

Maya Marisa said...

salam ramdhan. wat a coincidence that myself was also being tagged by these lovely ladies, aida & dieya. anyway, salam perkenalan yeah.

ahkakbatik said...

salam ramadhan Maya Marissa... i dah intai your blog before tapi tak bagi komen sebab jeles dgn nama you yg cun...haha....
nyesal pulak i letak nama blog tak semenggah awal2 dulu...

Maya Marisa said...

eleh, shy shy cat pulak....hahahaha. not too late to create a cun nickname for yourself...

Aida Rezuan said...

Kak Tek,
Abe Gapo tak de tanya balik "Omeh sekilo jek ke? Sekilo setengah tak mo?" :D

Tengkiuk ye Kak Tek, sudi main sesama :)

ahkakbatik said...

Maya... kalo nama cun kena tulih cun-cun jugak....tu kaktek tersangatlah fail nya....


Aida, mintak 5 kilo teruih kang dia sakit jantung...sikit-sikit dulu... lama den nak pakai laki den tu.. haha...