Wednesday, January 16, 2013

entry tak ilmiah.. takde isi pun... takyah singgah pun takpe... betul.. tak tipu.

Orang dh cakap takyah singgah pun takpe... kome singgah jugakkk....


Terima kasih atas ucapan-ucapan cepat sihat dari adinda-adinda dan kekanda semua sesungguhnya kaktek tak demam pun....  lambat sikit updet entry sebab sibuk mengaji.
psst.. sebenonya dok qada' citer melayu di cerita master lagi.. heh... 

Sejak Iron Chef Redemption chef Marcel Vigneron yang membuatkan kaktek merembes air liuq tu tersingkir di final 4 dan  Amanda Freitag kalah di tangan Alex Guaneschelli, kaktek hilang semangat nak nengok citer omputih dah. (lame punya alasan... huhu)



chef Vigneron

OMG hang gay ka? whyla? why laaaa???!!!!


Citer Adam dan Hawa dah habis.. Terlanjur Cinta pun dah habis... idakler best mana pun.. semedang citer melayu la ni berkisah pada kawen paksa pastu boleh jatuh chenta.
Hakikatnya berlambak hampagas luar sana dalam benci bini sempat buat anak berderet pastu dok pasang bini satu lagi... heeeekkkk.. emo sket time perasan jadi snow white pagi ni.


Oleh kerana hangpa kenal backyard kaktek dah kan... tepek gambar backyard jugaklah sebagai bukti benar gambar tak tipu.





Snow white tak mau bergambar sebab dah 2 hari tak mandi.

Haa.. kan dah cakap awal-awal entry hari ni takde isi.

11 comments:

harnidahussin said...

waa...sana dah snow... :)

tapi ada bau kambing la sket...hhhaaaachummmm!

ahkakbatik said...

haaa.. meh dengar citer kaktek nih.

kenapa hangpa mandi 2 kali sehari?
sebab nk ilangkan bau busyukla kan..
kenapa kamben tak mandi?
sebab dia kata dia tak busyuklaa...

haa. hangpa tak pernah cium kamben mana hangpa tau.... lenkali jumpa kamben pi cium!

Real Life in Malaysia said...

uishhh ... (nak start with waaa tadi ... but HH dah start dulu ... so tukar lah macam bunyi kaki berboot meredah lumpur ye ... :)

... doa lah banyak snow lagi ... buleh guling guling belakang rumah ... he he

Assalamualaikum kaktek :)

mama maman aka yana said...

aduh.. pernah berangan nak berjalan berpimpim tangan dlm salji ngan boyfriend... tah la bila jadi kenyataan.. hahaha.. sudah kertu olredi.. :)

Dinas Aldi said...

Huihhhhh saljiii! Mesti sujuuuk! Sujuuuuukkk! Suka tengok pokok bogel tuu, kehkeh.
Entri2 cek pun takdak isi, asyik merepekkk ja, tapi Kaktek sudi dok singgah jugak, ai terharu yuuu.

PatinPasta said...

Err.. kalo minat kat gay tu, mesti Abg Gapo tak heran and risau. Hehe!

Sejuk-sejuk memang best tak mandi. Saya tak dak snow pon tumpang tak mandi gak. Muaha!

Shamsiah Abdul Rahman said...

Takpo la Kak Tek,
Biaso la tu, yg org x suruh tu la org suko buek..
Dh kato jgn singgah, singgah jugak..
Sobab selalu eh yg tersurat tu ado yg tersirat..
Bi makna.. kek mulut kato jgn, tapi dlm ati.. singgah la.. singgah la..

Ampunnnnnn!!!!

ahkakbatik said...

waalaikumsalam RLIM.
texas jarang snow.. taun lepas takde. Ni pun sempat tengok 2-3 jam je... sempat lah lari2 sambil guling2.. sari je tak sempat sarung.



yana.. kalau hang kertu, kaktek ni haper? cepuk kang!



Dinas.. hang suka guna perkataan sensonred la ni ek... ekeke...



Aida.. tulah awat selera mata kaktek sumer pi ke gay? whylaa.. whylaaa...



Sham.. next entry pun jangan singgah yea... betul jangan singgah!!!!!

Yong Is My Name said...

KakTek,

Yong tak singgah
Yong lalu jea

Yong tak mau baca
Tapi Yong terpandang

ahkakbatik said...

Yong, tak baca pun takpe... jeling sambil kelik2 je kasik konter kaktek naik banyak sket.. ngeh.

hainom OKje said...

2 hari tak mandi tak pe..
Laki jauh....so weekend laki balik gi spa le kasi salin kulit....haha