Friday, March 8, 2013

iklan seluar

iklan old navy masuk inbox
pink terkejut ado.. ijau pucuk pisang ado... kuning merenyam pun ado.... puh lawo... lawooo....
dulu muda-mudi pulus pun takde..., beli sluar brand ladylike je..
la ni keluar gap, old navy, banana republic, anne taylor, nyc, macam2 ada.....
kebetulan ada voucher 20 dollar..
boleh tangkap selai ni...





laki tegur...
tak sukalah.. macam ikut bentuk kaki..
la ni itu tak boleh.. ini tak boleh...
apa seluar yang tak ikut bentuk kaki?








oppa gangnam style!.



ya habibi alibaba....


ada selai seluar beli belum pakai
tamak haloba punya pasal... 

dulu-dulu self esteem takde.... kelabu itam je pilihan warna..
bila self esteem ada, umur dah tak baper muda nak sarung kaler-kaler...
"ibu nak tunjuk kt saper...."
haishh.. keluar soklan tu bernanahler tinga...



p/s esok bz ek nk pi kemping sambil main ujan...  forecast siap ribut petir tu.....



5 comments:

~Mami Little Hero~ said...

Kak Tek

Haih kata nak berniqab bagai. Tuptup2 ada hati nak beli seluar ketat pulekkk *bacadalamnadasinisdramacerekarama*

Jangan terbeli sudehhh. cantik woh warna2 dia. tadi pun saya google kat h&m tapi takde pulak warna menarik hati. Ingat nak beli bawa gi Paris nanti. Eh skrg seluar corak2 tengah in. Boleh la beli pastu bergambar depan Eiffle Tower pakai suar bunger2. Ko mampoo? hikhikhik

ahkakbatik said...

hahahaaa... dia lagi kita nak muhasabah, lagiler setan dtg menjengah. mak aih Farah nk pakai sluar gangnam tu ker?
kaktek cabar ni.. kalau betul dpt hadiah!

~Mami Little Hero~ said...

Idok le nak makai suar gangnam tu. seluar tu tak senonoh. hahaha. harus le yang ketat melekap dengan corak bunge2. ate kate skrg musim bunga. kena la pakai konsep berbunga2. ;p

harnidahussin said...

dulu2 masa muda belia..memang la kita pakai seluar agak ketat..

tapi bila ingat kuboq kata mai...umah kata pi...

la ni banyak org meninggal umoq muda..insap la jugak...

dah start beli seluar longgaq2 sket.. seluar yang kembang2 tu cantik per...
kalau berat naik put still boleh pakai...
kalau seluaq ketat ni..
alamat sat naik badan seluaq dah tak muat...tsk..tsk..tsk..

ahkakbatik said...

AIda.. kalo sluar longgaq ni bahya nya kita dok fikir kita kurus sokmo... sarung sluar muat lagi.. makan lagi.. sarung sluar muat lagi.. makan ler lagi... tsk ts tsk..