Thursday, March 14, 2013

Jacob buat adik Anil

Entry semalam buat you all sedih yea...
alamak.. sorrylah... cekali-cekala kaktek layan feeling  ...
Mekacih pada semua yang cayang pada kaktek... cayyang you all jugak.

Life sedih masa dulu-dule je... la ni hepi.  dok sini hepi, perlu balik pun hepi.. kena campak mana-mana pun hepi.  Ramai lagi orang lain yang susah dari kita.  Susah-susah kita masih bernafas untuk hari ini, rezeki makan masih banyak, badan sihat walafiat dan orang-orang kita sayang semua gembira..


Meh kaktek tunjuk kehepian hari ini...
layan Twilight New Moon ....
mekacih banyak2 pada adik Anil Wanina kaktek dapat nengok wayang outdated free... heee





Edward!... Edward!!.... Bella!! Jacob!!!....

adeh.  pasaipa Bella yang muka stone kurang ekspression tu jadi pujaan hero2 tarap anak ikan pada kaktek .. itu?
Kenapa semua vampires tak boleh baca fikiran Bella?
haaa.. sebab dalam kepala Bella takde apa-apa laaa.....  clueless manjang.
Kalau kaktek jadi heroin mesti lagi mantap.

ohya.. dari cerita di atas, kaktek sedar bahawa membuat keputusan dalam hidup tidak terbatas kepada manusia sahaja, tetapi vampire juga melalui proses yg sama... heee...


Aksi penonton wayang free.
Spring break seminggu.. seminggu gaklah pakai pijama siang malam.






Buat adik Anil, kaktek hadiahkan gambar Jacob paling seksi...



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.


TADAAAA...........





12 comments:

Dinas Aldi said...

Fulamakkk, memang cekci Jacob yg sorang tu, kihkih!

Anonymous said...

Hehehehe comel ..
Kakayda

Real Life in Malaysia said...

wei ... maluuulah :)

Anil Wanina said...

malu ar kak tek siap wat entry khas ni.. :P tq kak tek..

auwww...cekcinya jacob tu..hahaha

nor laila said...

santai je nampak anak-anak menonton tu..

harnidahussin said...

amboi2...cekci nya dia...

dah panas ka kat sana?

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini..

amboii adik comel tu,nak tunjuk muscle ke hehe

mama maman aka yana said...

seksi siut.. ahaks.. anak2 ikan tuh..:)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Fuiyoooo..
Ber-pack-pack perut tu sampai x nampak langsung.

Meh sini Sham nak ngutuk sikit.. Sham mmg x minat Bella. Sham x minat style dia berlakon. Sejak dr zaman Panic Room sampai la sekarang. Mmg x suka dia. Terketar-ketar.. Tho' cmana pun org suka kat dia.. tetap Sham x suka.

Even dlm Snow White & The Huntsman pun dia berlakon keras kejung jer. Apa yg org dok suka sgt pun, Sham x faham.

Sekian.

P/s;
Ampun Tuan Rumah.. emo la kejap.

Yong Is My Name said...

Ha.haaa.
Guling kiri kanan Yong gelak
Handsome la Jakob!
Siap ada 6 pack!

ps; anak wong jowo memang waduhhhh..

ahkakbatik said...

Dinas, kak Ayda, Real.... lom mumayyiz takpe ek.. hahaaa..


dik Anil, kaktek suka cuci mata pi blog santek Anil.


laila.. bebudak santai je.. tau2 time makan ada makanan.. mana depa fikir apa pun.


Aida.. pagi masih 5C, tengahari naik 23C. tungguler tghri nk sarung bikini...

ahkakbatik said...

Kamsiah, mekasih singgah... tu sementara ada anak kecik.. dh takde dak kecik kang melangok tunggu cucu ntah zaman bila.



yana.. kiut tu anak kaktk ke anak2 ikan? hahahaa...



Sham.. tu la kan.. kaktek bayangkan natalie portman dlm Thor.. walaupun watak sikit tp semua expressi muka keluar... si Bella ni sedih camtu tu, konpius camtu, marah camtu...
walopun tak minat neelopa, rasanya lopa berlakon lg best dr dia.. hahaa...




Yong.. ko sakan puji anak jawa ek mementang ko jawa.. kalo kaktek ngaku keturunan pan asian camner?