Wednesday, August 17, 2011

raso nak rayo dah ni!!.. TQ adik Patinpasta !!....

waaaahahahaaaaa..... canggih rumah raya kaktek....

hepi teramat nih... lupa derita 3 minggu tak sentuh kicap..

tengkiu adik Patinpasta yang utang 3 dozen kicap kipas udang kita kira tolak upah buat rumah baru..... kosong-kosong eeeeek.....

Kepada sesiapa nak renovate rumah juga, boleh contact IT freelancer dari Spain dengan rege usd20 untuk upah tukang promote.. hikhik....

Upah IT, tu tanya sendiri... kaktek takmau tanya upah buat rumah baru ni...buat derk jelah...hahahaa...



Design yang mabeles ... kemas seperti yang kaktek mahu kerana entry kaktek selalu kusut... sekusut otak tuan tanah maka laman yang bersih lagi kemas amat sesuwei agar tidak semua kelihatan kusut. 

Features yang lebih.... boleh tukar font, underline, strikethrough... (dulu tak boleh sebab rumah free)



testing letak gambar.....








testing lagi....


boleh upload multiple gambar..!!! (jakun sat)




yum..yum...


7 comments:

PatinPasta said...

Kak Tek,
Haha! Jangan la announce kat public saya hutang kicap 3 dozen kat Kak Tek. Drop my water face maa.

Nak renovate rumah kalu.. saya kena gi cari batu-bata dulu. Hehe!

Eh lupa lak..

Pasal gambo tu, Kak Tek kecikkan dulu size gambo. Saya tengok gambo dalam entry ni res 1600x1071 pixels. Besor amat tu. Width layout Kak Tek 900 px - 250 px untuk side bar = 650 px balance. So try kecikkan gambo Kak Tek supaya width tu tak lebih dari 620 ka (-+30px untuk buffer kat frame and spacing ka).

Plus, bila upload size gambo besor.. lambat nak load.

Psstt.. CANTEK gambo orang tu snap guna DSLR dia ye? Tabek spring sket! Hehehe! Terliur tengok segala udang sotong bagai.
*jeles tau!*

~jeet~ said...

wahh...berseri...ni rasa nak dtg raya ni...xleh jadi, sy nak tuko langsir bagai, xde idea lagi, xpe nanti sy contact itu freelancer ye..macam ku kenal..tapi di mana ya? ;)

somuffins said...

AB
Amboi gembiranya dia..serupa dpt stok kicap sekontena kekdahnya. IT freelancer tu masih solo ka? Kita rasa mcm nak 'engage' dialaa.

PatinPasta said...

(nyampuk)

Jeet & Cik Som,
Haha! No hal nye. Jangan suh buat rumah 10 tingkat sudah la. Gayat! :D

Maya Marisa said...

Chanteknyer langsir baru kak tek! I jeles youuuu...
Kudos to the IT freelancer for the good job!

Maya Marisa said...
This comment has been removed by the author.
ahkakbatik said...

hep hellooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
jangan lupa komisen tukang pomot ek!!!!!