Tuesday, August 24, 2010

ala omak terasa macam aku yg kawen...



Baru dapat tengok video kawen adik aku pada... err... ntah bila dia kawen.. berjanggut tunggu video keluar ha.... 11 julai tu hari..

Kenduri di bahagian pengantin perempuan manakala kenduri di rumah keluarga aku bakal diadakan seminggu lepas raya combine dengan adik perempuan nombor 10 dengan orang jelai.

Korang perhatikan betapa tinggi adik laki aku..... (pssttt... wife dia yang saiz XS punn...).. walaubagaimanapun adik aku memang tinggi so korang boleh bayangkan betapa tinggi si supermodel kakak dia tu...


Kakak dia tu...akulah!

hisshh tu pun buat-buat tak paham! cuma ..... aku ketot sikit.. eerrr... banyak sikit... ngee...

Kredit untuk satuwaktuitu.blogspot dan jejakapukul-3 yg dah tak jejaka dan moga perkongsian hidup itu berkekalan hingga ke hujung nyawa..


jeritanbatinku:.... terkenang semasa dulu...

10 comments:

al-lavendari said...

saya kawin dulu tak ada video. jadi ...
ohhh tidak !

ahkakbatik said...

pokcikkk... jangan sebut !
nak kena c4?

en_me said...

sonoknyerr kawen kanns.. ehehe

dieya said...

memang tinggi sungguh adik k tek!
adik pompuan no. 10? humang aiii.. gamai nyer adik beradik! patut laa abe gapo nak tambah production, keturunan anak gamai rupanya. tambah laa sampai jadi mpatbelas ye, kat amerika skolah free kan?

anikerap said...

yup.. i was about to learn more on videography since my D90 is capable to do the same quality as CST Production do... (not as good as they are but can go for that quality loorr...)

so... jom beli D90!!!
limau jgn berbulu... nnti penat kena cukoq...

kak tek.. D90 kt US baper rege?

ahkakbatik said...

en-me..
kawen memang sonok.. basuh berak anak je tak sonok kannnsss....


dieya..
adik badik ahkak sedozen tak kecoh...adik badik abe gapo 3 ketui je sibuk nak menambah anak..
sbab bukan dia yg banak..

manyak chantek ko bagi alasan sekolah pree..



anikerap..
rasanya harga sini mahal lagi lorr... usd900 kot.. tu belum masuk tax 8%, shipping lagi...
yang iyer nya kalo tangan bangku guna kamera rege seploh rebu pun hasilnya macam henpon cap ayam belanda...

*stetmen jeles nak mampuih le nih*

Aida Rezuan said...

Kak Tek,

Cadangan!
Kak Tek buat la karya video gitu gak. Tajuk video saya buleh kasik. "Selepas waktu itu: Atek dan Abe Gapo.. menuju empatbelas". Jangan lupa tepek video kat sini naaaa?

* nada serious: TAHNIAH kepada pengantin baru, semoga kekal selamanya :)

anikerap said...

aloo.. USD900 buat kak tek selit celah gigi yor dak????

sementara dok sana beli la seketui...

don wori... kemera canggih ni mmg utk org tgn bangku.. gerenti cun punya!

BaNaNaS! said...

ish ish ish..meleleh ayer idung ai..sob sob sob..semuga bahagia sampai akhir hayat la pocik n mocik dlm video nih sob sob sob

ahkakbatik said...

aida... malas lah nak buat... kang kuar yang ke limabelas majuk dia gambo dia takde dalam video...heh heh.... tunggu betui-betui kilang malfunction lah..


anikerap... rege kat mesia lagi murah ler...


pisang.. ko meleleh tengok org tawen ke... meleh nak beli kamera?