Saturday, August 7, 2010

hari menchik sedonia...

Asalnya malas nak hapdet geblog hari ni. Tapi takde menda nak buat pulak. Golek-golek dah puas buat taik mata. Puas bertandang ke blog orang lain.

Lepas dapat tau si Bananas dok kutuk blog aku manjang komplen je katanya... hekkk.... kang aku cerita betapa ku chenta sama laki aku.... chenta sama beg LV hanoi aku.... chenta sama set corelle aku.... ko nak muntah je manjang kang....

Meh aku tambah apa lagi aku nak komplen hari ni.... hari menchik sedonia.....
world het dey....

1. aku menchik geng baru blog aku rajin bebenor hapdet blog jadinya laju je blog aku turun dalam blog list.

2. aku menchik blog Patin dan Cik Som suka tempek gambo makanan sebab aku dapat tengok je.. tapi masaklahnya aku tetap nak pi tengok walaupun depa pakai camera/enpon cap ayam.

3. aku menchik DMV north carolina belum hantar lesen kat laki aku sebab temporary plat keta dia dah mampuih dia takleh renew tanpa lesen betul maka dia bawak keta aku dan dah 4 hari aku takleh merempit

4. aku menchik mesia takde projek besh-besh nak kasi laki aku maka end up jadi pendatang kat sini.

5. aku menchik kampeni laki aku takde pojek kat toronto supaya aku boleh tumpang makan kat umah kak june tiap hari.

6.aku menchik omputih sebab depa boleh pakai bikini kat luar rumah dengan selulit berselirat sedangkan aku yang genit comel ni tak boleh.

7. aku menchik negara ni ada musim panas maka ramadhan kali ni lambat buka poser.

8. aku menchik kedai asia takde jual kicap kipas udang habhal lepas pusing satu bandar.

9. aku menchik MAS takde juai tiket kapai beli 3 dapat free 3.

10. aku menchik idea aku ilang sebab bebudak ni merengek nak guna laptop..


8 comments:

somuffins said...

Kita dapat pahala sebab ada owang menchik kat kita, hehe.. clap3..

Nanti kita tampal gambar kicap cap udang (yg blur), eh eh eh?

razzlina said...

aku pong nak join hari menchiks sedoniya ko....

ahkakbatik said...

menchik cik som!!... menchik cik som bukak blog pasai kicap!!

ahkakbatik said...

eleh daimen.... ko menchik kejap je... tengah malam sayang menyayang balik...lebey-lebey malam jemahat... menchik aku!

razzlina said...

aik ???? camana ko tahu aku buat hari menchiks Teddy ? adakah ko makin jiniyes lepas minum air paip tanpa masak kat ahmerika ?

ahkakbatik said...

aku rasa ulat-ulat dalam air tu dah men-stimulasi otak aku semakin jiniyes....

kalo ku tahu itu rahsia albert einstein selama ini... huh! dah lamo aku ambik tempat zety aziz..
aku nak kayo kayo kayooooo.....

Aida Rezuan said...

Ahkak,

* tumpang tuang minyak tanah..

Cik Som memang tau, selalu sebut tak rajin memasak tapi bila dia tepek gambo menu masakan dia, jenuh kita kena scroll blog. Punya la banyak! :D

Posa nanti jenuh la, kan? Lambat bebenor nak berbuka! Adoi la!

* tumpang menchik si Patin tuh! :D

ahkakbatik said...

kalo cik som tepek gambo ahkak boleh maapkan lagi.... tepek gambo mee goreng, ahkak hengat gambo umpan mancing..., gambo pulut itam macam tengah panaskan minyak itam kereta....muahahaaa...

lama dah tak keluar skill ngutuk ahkak nih... besh!

err... ko tetap ahkak menchik gak!